Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύκλωμα μαστροπείας: O πελάτης ήταν… αστυνομικός

Κύκλωμα μαστροπείας: O πελάτης ήταν… αστυνομικός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαμία, Υπόθεση Μαστροπείας,

Το ραντεβού κλείστηκε στην πλατεία Λαού στην Λαμία και η ταρίφα για την 32χρονη Βουλγάρα ήταν 100 ευρώ!

Ο “πελάτης” τηλεφώνησε στο νταβατζή από το κύκλωμα μαστροπείας και το ραντεβού δόθηκε στη 1:30΄ το μεσημέρι σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της Λαμίας.

Ένας 40χρονος Βούλγαρος, που συνόδευε την 32χρονη, παρέδωσε στον πελάτη το “εμπόρευμα”, παίρνοντας τα 100 ευρώ.

Σύμφωνα με το Lamia Report όμως δεν πρόλαβε να πάει μακρυά γιατί εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και τον συνέλαβαν. Χειροπέδες επίσης περάσαν και σε έναν ακόμη 38χρονο Βούλγαρο, ο ποίος επόπτευε την όλη διαδικασία.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το προσημειωμένο χαρτονόμισμα που είχε πάνω του ο 40χρονος, καθώς και το κινητό τηλέφωνο με το οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού.

Σε βάρος της 32χρονης, βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση τον Νόμο 2734/99 «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι δυο Βούλγαροι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την πιάτσα των αλλοδαπών στην πλατεία Πάρκου που στοχεύουν κυρίως ηλικιωμένους το LamiaReport έχει κάνει στο παρελθόν πολλές αναρτήσεις.

Σχετικά άρθρα