Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι πήραν από τον επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο οι ληστές με το καλάσνικοφ (βίντεο)

Τι πήραν από τον επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο οι ληστές με το καλάσνικοφ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπρόπυργος, Αστυνομία, Βίντεο, Καλάσνικοφ, Ληστεία,

Το Χάρο με τα μάτια του είδε επιχειρηματίας από τον Ασπρόπυργο, όταν σήμερα τα ξημερώματα Τρίτης του επιτέθηκαν ληστές κρατώντας στα χέρια τους καλάσνικοφ, κατσαβίδια και καδρόνια.

Οι δράστες του άρπαξαν 1.000 ευρώ και το σταυρό που φορούσε στο λαιμό του.

Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, στις 5.20 ξημερώματα, την ώρα που έμπαινε με το αμάξι του στην επιχείρησή του, ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον τράκαρε από την πίσω μεριά του οχήματός του.

Τότε κατέβηκαν από το αμάξι κάποια άτομα φορώντας κουκούλες και γάντια. O ένας κρατούσε καλάσνικοφ, του έσπασε το τζάμι και τον κατέβασαν από το αμάξι με τη βία.

Ο επιχειρηματίας που έχει χωματουργικά μηχανήματα στον Ασπρόπυργο είπε στην κόρη του πως οι ληστές τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν τα χρήματα και το χρυσό σταυρό.

Σύμφωνα με το protothema.gr η κόρη του επιχειρηματία είπε:

«Ο πατέρας μου ερχόταν το πρωί στην εργασία του και την ώρα που ετοιμαζόταν να ανοίξει την εξώπορτα και να μπει μέσα στην επιχείρηση, δεν είχε κατέβει ακόμα από το αμάξι, βλέπει ένα αυτοκίνητο να τον τρακάρει ξαφνικά από πίσω .

»Ήταν κάποια άτομα με κουκούλες και γάντια που κρατούσαν στα χέρια τους, καλάσνικοφ, κατσαβίδια, καδρόνια και μάλιστα ο ένας που κρατούσε το όπλο, του έσπασε το τζάμι από την πλευρά του συνοδηγού για να τον κατεβάσουν με τη βία από το αμάξι. Του φώναζαν “λεφτά , λεφτά, δώσε μας τα λεφτά”.

»Ο πατέρας μου, τους είπε: “να πάρετε ότι θέλετε”. Εκείνοι του πήραν το τσαντάκι που είχε μέσα 1.000 ευρώ περίπου, τα χαρτιά της δουλειάς του, τις ταυτότητες, το κινητό του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου γιατί θέλησαν να του πάρουν και το αυτοκίνητο, αλλά τελικά ο ένας από τους ληστές, τους είπε: “πάμε να φύγουμε, αφήστε το αυτοκίνητο” και φεύγοντας πέταξαν τα κλειδιά και το κινητό σε ένα χωράφι και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

»Μετά μπήκε ο πατέρας μου σοκαρισμένος μέσα στο μαγαζί και κάλεσε την αστυνομία. Ευτυχώς που πήραν τα λεφτά και δεν τον σκότωσαν».

Σχετικά άρθρα