Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποκαλύψεις για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι λέει η οικογένεια

Αποκαλύψεις για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι λέει η οικογένεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Κάλυμνος, Νίκος Χατζηπαύλου,

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του φοιτητή, Νικόλα Χατζηπαύλου, τον περασμένο Νοέμβριο στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με το Star η οικογένεια του άτυχου νέου θα καταθέσει αίτημα για να γίνει αναπαράσταση της πτώσης του φοιτητή από τον βράχο, χρησιμοποιώντας μία ειδική κούκλα, ένα ανθρώπινο ομοίωμα. Όπως υποστηρίζουν δεν υπήρξε πτώση και ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε.

Το αίτημα αναμένεται να καταθέσουν τη Δευτέρα οι δικηγόροι της οικογένειας του Νικόλα Χατζηπαύλου ζητώντας από τον εισαγγελέα της Κω να γίνει, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, πείραμα – αναπαράσταση για την εξακρίβωση περιστατικών που είναι απαραίτητα για την ανακάλυψη της αλήθειας.

Σε περίπτωση που ο αρμόδιος εισαγγελέας ανάψει το “πράσινο φως” τότε ειδική ομάδα θα ρίξει κούκλα με το ίδιο βάρος που είχε ο Νικόλας Χατζηπαύλου από τον βράχο στη θέση Λαγκά και από ύψος 70 μέτρων.

Από τη μορφή που θα πάρει η κούκλα μετά την πτώση θα εξαρτηθεί και η πορεία των ερευνών. Η οικογένεια επιμένει ότι από ένα τέτοιο ύψος ο άτυχος φοιτητής θα έπρεπε να κακώσεις σε όλο το σώμα του, κάτι που δεν βρήκαν οι τεχνικοί τους σύμβουλοι που οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του ήταν βίαιος και ασφυκτικός.

«Υπάρχουν στοιχεία που θα συγκλονίσουν»

Σύμφωνα με το Star, η οικογένεια του Νικόλα Χατζηπαύλου ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ότι ο φοιτητής δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και μεταφέρθηκε στο βράχο όπου και βρέθηκε.

«Υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Τα στοιχεία τα οποία άμεσα θα αναδειχθούν, θα συγκλονίσουν το πανελλήνιο», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας.

Η δικογραφία της υπόθεσης του θανάτου του Νικόλα Χατζηπαύλου διαβιβάστηκε από το αστυνομικό τμήμα της Καλύμνου στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα παραλάβει και τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας.

Σχετικά άρθρα