Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεσσήνη: Αυτοκτόνησε στα κρατητήρια ο Αλβανός που βίαζε την κόρη του

Μεσσήνη: Αυτοκτόνησε στα κρατητήρια ο Αλβανός που βίαζε την κόρη του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Μεσσήνη, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 35χρονος Αλβανός που βίαζε την κόρη του στην Μεσσήνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες την εφημερίδα Ελευθερία, ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός στο κρατητήριο του Α.Τ. Καλαμάτας, όπου κρατούνταν για να απολογηθεί τη Δευτέρα στον Ανακριτή Μεσσηνίας, αργά το βράδυ της Παρασκευής από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κρεμάστηκε με το σεντόνι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κατηγορείτο για αιμομιξία αφού επί τρία χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του.

Εκτός από τη μητέρα, τα όσα φρικιαστικά συνέβαιναν στο σπίτι της οικογένειας φαίνεται να γνώριζαν συγγενείς τους, αλλά στην Αστυνομία το αρνήθηκαν, ενώ πολλά είχαν υποπτευθεί και κάτοικοι του χωριού.

Είναι χαρακτηριστικό πως γείτονες παραδέχονται ότι καθημερινά άκουγαν φωνές και τον ξυλοδαρμό που δέχονταν από το πατέρα και σύζυγο, τόσο η 15χρονη όσο και η μητέρα της.

Η μητέρα το απόγευμα της Τρίτης αντιλήφθηκε, για άλλη μια φορά, τις άρρωστες προθέσεις του συζύγου της και προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Τότε, ξεκίνησε έντονος καυγάς, αυτός την απώθησε βίαια και σε μια στιγμή απόγνωσης η μητέρα πήρε ένα καλώδιο, θέλοντας να αυτοκτονήσει, ευτυχώς μη υλοποιώντας στο τέλος την απειλή της.

Η οικογένεια ζούσε σε καθεστώς τρομοκρατίας από τον 35χρονο, καθώς συνεχώς απειλούσε τη γυναίκα του και τη 15χρονη κόρη τους.

Σχετικά άρθρα