Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκαριστική κατάθεση: Τσακώθηκε με τον Μπρούνο και τον έκαψε

Σοκαριστική κατάθεση: Τσακώθηκε με τον Μπρούνο και τον έκαψε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Φανούρης, Μπρούνο, Ρόδος,

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της ωμής δολοφονίας του Μπρούνο, που κατέθεσε η 37χρονη Βουλγάρα που “δείχνει” τον 35χρονο συμπατριώτη της ως το δράστη.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ροδιακή, ο 35χρονος Βούλγαρος αρνείται όλα όσα του καταλογίζονται και ισχυρίζεται πως το μοιραίο βράδυ της 12ης Ιουνίου έκαναν μία «απλή επίσκεψη» στο σπίτι του Μπρούνο, με τον οποίο μάλιστα έφυγαν και μαζί καθώς «κάποιοι – όπως είπε- του τηλεφώνησαν»!

Αυτά φέρονται να δήλωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου όπου βρέθηκαν χθες οι δύο κατηγορούμενοι όπου και τους γνωστοποιήθηκαν οι ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους.

Η 37χρονη Βουλγάρα ενώπιον της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου ομολόγησε ότι πήγαν στο σπίτι του 64χρονου και εκεί υπήρξε διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών και τότε ο Βούλγαρος φίλος της χτύπησε τον Ηλία Φανούρη – Μπρούνο στα γεννητικά όργανα αλλά και στο κεφάλι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω!

Στην συνέχεια μετακίνησε το σώμα του άτυχου 64χρονου και το έβαλε επάνω στο κρεβάτι και στη συνέχεια άναψε τη φωτιά με αποτέλεσμα το σπίτι σε λίγα λεπτά να τυλιχθεί στις φλόγες!

Η ίδια φέρεται να είπε ότι φεύγοντας πήραν μαζί τους χρήματα και χρυσά κοσμήματα που είχε ο Ηλίας Φανούρης στο σπίτι του, τα οποία και πέταξαν σε σημείο που δεν γνωρίζει.

Την επόμενη μέρα έφυγαν εσπευσμένα από το νησί.

Από την πλευρά του ο Βούλγαρος δήλωσε πως πράγματι την Πέμπτη 12 Ιουνίου επισκέφθηκαν μαζί με την συμπατριώτισσά του, τον 64χρονο περίπου στις 9 το βράδυ στο σπίτι του, καθώς διατηρούσαν μαζί του φιλικές σχέσεις.

Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αντάλλαξαν και δώρα μεταξύ τους ενώ έφυγαν από εκεί περίπου στις 10.30, προσθέτοντας ότι μαζί τους έφυγε και ο 64χρονος ο οποίος προηγουμένως είχε λάβει κάποιο τηλεφώνημα.

Ο Βούλγαρος δηλώνει άγνοια για τα όσα ακολούθησαν, δεν έδωσε όμως επαρκείς απαντήσεις για την βιαστική αναχώρηση τους από το νησί μας και βέβαια αρνήθηκε ότι διέπραξε το όποιο ποινικό αδίκημα.

Σχετικά άρθρα