Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έπιασαν στην Χαλκιδική τους Βούλγαρους που δολοφόνησαν τον Μπρούνο

Έπιασαν στην Χαλκιδική τους Βούλγαρους που δολοφόνησαν τον Μπρούνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Φανούρης, Μπρούνο, Ρόδος, Χαλκιδική,

Στη σύλληψη δύο υπηκόων Βουλγαρίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, πλησίον των συνόρων της Ελλάδας με τη Βουλγαρία, που φέρονται να ενέχονται στη δολοφονία του 64χρονου Ηλία Φανούρη, γνωστού στην ροδιακή κοινωνία αλλά και στο πανελλήνιο και ως Μπρούνο, προέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Χαλκιδικής, σε εκτέλεση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου κ. Μαρίνας Κρανίτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου αναμένεται να προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής ο 35χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με τον 64χρονο στη Ρόδο.

Ο 35χρονος, που είναι μάγειρας στο επάγγελμα, φέρεται να προήγαγε στην πορνεία στο νησί μια αλλοδαπή.

Από καταθέσεις και πληροφορίες, που συγκέντρωσαν οι αρχές, ο 64χρονος φέρεται να είχε αναπτύξει σχέση με την αλλοδαπή, που εξέδιδε ο 35χρονος και να συνευρισκόταν μαζί της.

Παραμένει άγνωστο αν και γιατί ήλθε σε ρήξη με τον 35χρονο προαγωγό.

Αυτό που κίνησε τις υποψίες στους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι ο 35χρονος, που μίσθωνε ένα δωμάτιο σε πανσιόν, φέρεται να αναχώρησε εσπευσμένα από αυτό με την γυναίκα, χωρίς να καταβάλει το αντίτιμο της μίσθωσης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζομένων δωματίων.

Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι αναχώρησε με πλοίο από τη Ρόδο, ενώ βρέθηκαν στοιχεία της τηλεφωνικής του σύνδεσης και επιχειρείται μέσω της άρσεως του απορρήτου των τηλεφωνικών του συνδιαλέξεων και εκείνων του 64χρονου, να ταυτοποιηθούν οι μεταξύ τους συνομιλίες.

Ένα άλλο στοιχείο που έχει οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ο 64χρονος δολοφονήθηκε είναι η ύπαρξη 3 τραυμάτων στα πλευρά του, που πιθανολογείται σφόδρα ότι προκλήθηκαν από μαχαίρι.

Σημειώνεται ωστόσο ότι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το άψυχο καμένο σώμα του, δεν επιτρέπει την εξαγωγή σαφών συμπερασμάτων.

Το σίγουρο είναι ότι ο θάνατός του επήλθε πριν την πυρκαγιά, αφού από την ιατροδικαστική έρευνα δεν προέκυψε η ύπαρξη μονοξειδίου του άνθρακα στα πνευμόνια του.

Σημειώνεται εξάλλου ότι από καταθέσεις έχει προκύψει ότι ο ύποπτος βρισκόταν την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου.

Σχετικά άρθρα