Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την ενοχή Στεφανάκη πρότεινε η εισαγγελέας

Την ενοχή Στεφανάκη πρότεινε η εισαγγελέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Στεφανάκης, Φαίη Μπλάχα,

Την ενοχή του Βαγγέλη Στεφανάκη για τα θανάσιμα χτυπήματα σε βάρος της 23χρονης Φαίης Μπλάχα, στις 6 Απριλίου 2013 στη Νέα Μάκρη, πρότεινε η εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η οποία ζήτησε από τακτικούς δικαστές και ενόρκους να μην αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό στον 26χρονο.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο να καταδικάσει τον 26χρονο για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και να μην ενδώσει στη θέση της υπεράσπισής του, που ζητά να κριθεί ένοχος για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Επίσης, η εισαγγελέας έκανε καταδικαστική εισήγηση για την αδελφή του θύματος και ερωμένη του κατηγορούμενου, πριν εκείνος συνδεθεί με την 23χρονη, Μαριαλένα Μπλάχα, καθώς και τον φίλο του δράστη Βικ Σαρέλ, για τις κατηγορίες της υπόθαλψης εγκληματία και της ψευδορκίας. Και για τους συγκατηγορούμενους του Β. Στεφανάκη, η εισαγγελέας ζήτησε να μην αναγνωριστεί ελαφρυντικό.

Η Μαριαλένα Μπλάχα φέρεται να μην είπε την αλήθεια για τον θάνατο της αδελφής της, προκειμένου, κατά το κατηγορητήριο, να καλύψει τον 26χρονο. Η ίδια υποστηρίζει πως δεν κατέδωσε τον Β. Στεφανάκη γιατί την απειλούσε πως θα δημοσιοποιούσε βίντεο με προσωπικές στιγμές τους.

Η εισαγγελέας, στην αγόρευσή της, αναφέρθηκε στη σχέση του Β. Στεφανάκη με τις δύο αδελφές, υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για επιφανειακές σχέσεις αλληλεξαρτήσεων, ανταγωνισμού ανάμεσα στις δύο αδελφές, επιρροών και κολακείας που αισθανόταν ο κατηγορούμενος ως «αντικείμενο διένεξης» μεταξύ των δύο αδελφών.

Σχετικά άρθρα