Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Ήμουν μεθυσμένος” δήλωσε ο Πακιστανός που σκόρπισε τον θάνατο με το τσεκούρι

“Ήμουν μεθυσμένος” δήλωσε ο Πακιστανός που σκόρπισε τον θάνατο με το τσεκούρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Ιεράπετρα, Κρήτη,

Θολωμένος και υπό την επήρεια αλκοόλ, δήλωσε ότι ήταν ο 26χρονος Πακιστανός που το βράδυ του Σαββάτου αιματοκύλησε την Ιεράπετρα δολοφονώντας άγρια έναν 53χρονο ομοεθνή του, τραυμάτισε έναν 49χρονο επιχειρηματία ενώ νωρίτερα είχε αποπειραθεί να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του εργοδότη του.

Σύμφωνα με το Flashnews που έχει όλο το ρεπορτάζ, ο 26χρονος, ενώπιον της ανακρίτριας στην Νεάπολη που παρουσιάστηκε νωρίτερα το πρωί για να απολογηθεί για τις πράξεις του, υποστήριξε ότι δεν θυμάται το περιστατικό με την απόπειρα βιασμού της 40χρονης, που προηγήθηκε της δολοφονίας του 53χρονου ενώ όσον αφορά το στυγερό έγκλημα, δήλωσε ότι δεν θυμάται το λόγο για τον οποίο ξεκίνησε ο καβγάς.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν γνώριζε καν ότι ο 53χρονος υπέκυψε στα δολοφονικά του χτυπήματα.

Τέλος, ως προς την κατηγορία για την επίθεση στον αστυνομικό, σημείωσε ότι ο μπαλτάς – που αποτέλεσε το φονικό εργαλείο στα χέρια του 26χρονου – είχε πέσει από τα χέρια του και όταν έσκυψε και μάζεψε, πήγε να τον δώσει στον αστυνομικό.

Εκείνος όμως φοβήθηκε και νόμιζε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, όμως ο νεαρός Πακιστανός δήλωσε ότι δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση.

Ο 26χρονος, θα οδηγηθεί στις φυλακές, ενώ υπενθυμίζεται ότι σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος του 49χρονου αλλά και του αστυνομικού που τον ακινητοποίησε, για βιασμό, για επικίνδυνη σωματική βλάβη, για πρόκληση φθορών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Εν τω μεταξύ, συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία του ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη, που ενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή στον 53χρονο, και περιέγραψε ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας και τα χτυπήματα που κατάφερε ο 26χρονος στο θύμα του ήταν αδύνατο να μετρηθούν.

Ο δολοφόνος με το μαχαίρι – μπαλτά σαν όπλο, κατακρεούργησε τον άτυχο άντρα ο οποίος προσπάθησε να αντισταθεί, όπως φανερώνουν τα χτυπήματα στα χέρια του, όμως ήταν αδύνατο.

Η δολοφονική μανία του 26χρονου ξεκίνησε από το απόγευμα του Σαββάτου σε θερμοκήπιο της περιοχής όπου ο νεαρός Πακιστανός με τη χρήση βίας και την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να βιάσει και τελικά ασέλγησε σε βάρος 40χρονης ημεδαπής.

Το γεγονός είχε καταγγείλει η 40χρονη, το ίδιο βράδυ, στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και αμέσως είχε ξεκινήσει η διενέργεια αναζητήσεων για τον εντοπισμό του δράστη.

Στην συνέχεια ο Πακιστανός πηγαίνει σε κατάστημα ομοεθνή του, ο οποίος φέρεται ως ο επικεφαλής των Πακιστανών που εργάζονται στην περιοχή.

Όμως ο ίδιος απουσίαζε και εκεί ήταν ο 54χρονος αδελφός του τον οποίο ο 26χρονος δολοφονεί χτυπώντας τον με τον μπαλτά στο κεφάλι και στο σώμα.

Όπως ο ίδιος είπε, είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές με τους ομοεθνείς του.

Στην συνέχεια με το καταματωμένο μαχαίρι-μπαλτά στα χέρια, βγαίνει στους δρόμους της Ιεράπετρας και λίγο μετά τις 23.00, έξω από εστιατόριο ο 26χρονος επιτέθηκε απρόκλητα σε 49χρονο ημεδαπό – θαμώνα του καταστήματος, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και το σώμα.

Ο 25χρονος στη συνέχεια έφυγε και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας όπου προκάλεσε ζημιές σε αστυνομικό όχημα με τον μπαλτά, πριν αφοπλιστεί και συλληφθεί απο έναν αστυνομικό, στον οποία προέβαλε σθεναρή αντίσταση

Σχετικά άρθρα