Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απολογούνται ο εφοπλιστής και οι άλλοι τέσσερις Έλληνες για το κύκλωμα ηρωίνης

Απολογούνται ο εφοπλιστής και οι άλλοι τέσσερις Έλληνες για το κύκλωμα ηρωίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμπόριο Ναρκωτικών, Ηρωίνη,

Τις εισαγγελικές Αρχές Πειραιά θα επισκεφθούν σήμερα οι πρώτοι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση με την τεράστια ποσότητα ηρωίνης, άνω του ενός τόνου, που βρέθηκε σε βίλα στη Φιλοθέη την περασμένη Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθούν για τη συμμετοχή τους στο κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον 40χρονο Έλληνα εφοπλιστή -ιδιοκτήτη της βίλας στη Φιλοθέη– την πρώην σύζυγό του, τη μητέρα της και έναν φίλο της, καθώς και την οικιακή βοηθό.

Για αύριο Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η απολογία των πέντε Τούρκων συλληφθέντων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εγκέφαλος της οργάνωσης είναι Τούρκος υπήκοος.

Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο σε έναν από τους συλληφθέντες για την υπόθεση.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έχει λάβει ο 12ος ύποπτος για την υπόθεση, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές την Κυριακή.

Η ηρωίνη που κατασχέθηκε, βάρους 1.113 τόνων, εκτιμάται πως έχει αξία περίπου 30.000.000 ευρώ.

Σχετικά άρθρα