Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη Ζέμπερη: Τι έγινε μία ημέρα πριν την δολοφονήσουν

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη Ζέμπερη: Τι έγινε μία ημέρα πριν την δολοφονήσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Θεοδώρα (Δώρα) Ζεμπέρη, Νεκροταφείο,

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη. Όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον της άτυχης εφοριακού, άγνωστοι είχαν απειλήσει τη ζωή της 32χρονης δύο φορές πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένη στο Β’ Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με το Star, μία ημέρα πριν την άγρια δολοφονία της στο νεκροταφείο, η Δώρα περπατούσε με την αδελφή της, και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη, επιχείρησε να την παρασύρει.

«Κάποιος παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και παραλίγο να παρασύρει την άτυχη κοπέλα και μάλιστα της είχε προξενήσει μεγάλη εντύπωση και το είπε στην οικογένεια της», λέει η δικηγόρος της οικογένειας.

Ωστόσο, ίσως να μην είναι “τυχαίο” γεγονός καθώς έναν μήνα πριν τη δολοφονία της, την ώρα που περπατούσε στη λεωφόρο Γαλατσίου, κοντά στο σπίτι της, μηχανή μεγάλου κυβισμού παραβίασε το κόκκινο και παραλίγο να την παρασύρει.

Η οικογένεια εκτιμά ότι δύο περιστατικά, μέσα σε ένα μήνα, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθούν.

“Μπαμπά, με απειλούν με υποθέσεις που έχω στη δουλειά μου, γιατί δεν τα παίρνω”

«Δύο – τρεις φορές μου είχε πει: Μπαμπά, με απειλούν με υποθέσεις που έχω στη δουλειά μου, γιατί δεν τα παίρνω, δεν χρηματίζομαι. Να βγει όλη η αλήθεια. Να δούμε ποιο μεγάλο ψάρι έβαλε και σκότωσαν το κορίτσι, ποιο λαμόγιο, ποιος φοροφυγάς, έμπλεξε το παιδί μου στη βρωμιά και μέσα στη δυσωδία», καταγγέλλει ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της 32χρονης.

Στον ανακριτή κατέθεσαν ξανά η μητέρα και ο αδερφής της Δώρας Ζέμπερη, το πρωί της Δευτέρας ενώ η δικηγόρος της οικογένειας υποστηρίζει πως κάποιος έσβησε από τον υπολογιστή της 32χρονης, στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, μία σημαντική υπόθεση.

Όπως εξηγεί η Γιάννα Παναγοπούλου, δικηγόρος της οικογένειας της 32χρονης: «Της είχε σβηστεί μία υπόθεση και προσπαθούσε η ίδια να την ανακτήσει, να την ξαναγράψει και μάλιστα είχε ζητήσει και τη βοήθεια του προϊσταμένου της. Ήταν υπόθεση που την έγραφε επί έξι μήνες».

Σχετικά άρθρα