Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

55χρονος Γερμανός βρέθηκε πυροβολημένος σε στήθος και κεφάλι στη Λαμία

55χρονος Γερμανός βρέθηκε πυροβολημένος σε στήθος και κεφάλι στη Λαμία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Λαμία, Φθιώτιδα,

Νεκρός εντοπίστηκε στον οικισμό Τριανταφυλλιά της Αρκίτσας ένας 55χρονος Γερμανός, ο οποίος διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας.

Το θύμα βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του που διαμένει στην Σκάλα Αταλάντης. Η σύζυγος του θύματος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε από χθες κι ότι ετοιμαζόταν να καταγγείλει την εξαφάνισή του στις Αρχές.

Το πτώμα του βρέθηκε 300 περίπου μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα. Είχε πυροβοληθεί από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πτώμα του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι είχε πυροβοληθεί πριν από αρκετές ώρες. Οι αρχές υπολογίζουν ότι συνέβη νωρίς το πρωί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος έχει πυροβοληθεί πισώπλατα με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τα σκάγια που ήταν 6άρια, να βγουν από τη θωρακική χώρα, αλλά κάποια από αυτά να τον χτυπήσουν και στο κεφάλι.

Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όλα δείχνουν ότι είχε πάει για κυνήγι, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί. Επίσης, πάνω στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

Δεν αποκλείεται ο 55χρονος να έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα οι δράστες να τον σκότωσαν με το δικό του όπλο.

Το αυτοκίνητο του θύματος μεταφέρεται στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας, όπου θα εξεταστεί ενδελεχώς από το Εγκληματολογικό.

Στο σημείο του εγκλήματος βρέθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών, της ασφάλειας Λαμίας και του ΑΤ Αταλάντης καθώς και αξιωματικοί της διεύθυνσης Φθιώτιδας με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή, Αστέριο Μαντζιώκα, που διεξάγουν την έρευνα.

Σχετικά άρθρα