Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φιλοθέη: 20 χρόνια φυλακή στον καθηγητή που τσιμέντωσε τη γυναίκα του

Φιλοθέη: 20 χρόνια φυλακή στον καθηγητή που τσιμέντωσε τη γυναίκα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Κατσιλάμπρος, Δολοφονίες, Παναγιώτα Μαζαράκη, Φιλοθέη,

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου» είπε στην απολογία του στο δικαστήριο ο καθηγητής μουσικής Γιάννης Κατσιλάμπρος που τσιμέντωσε την γυναίκα του Παναγιώτα Μαζαράκη, σε πάρκο στην Φιλοθέη τον Σεπτέμβριο του 2008.

«Θόλωσε το μυαλό μου, μου αμφισβήτησε την ανδρική μου τιμή, με έκανε να πιστέψω ότι η κόρη μας δεν ήταν δικό μου παιδί» είπε στην απολογία του ο Γιάννης Κατσιλάμπρος λίγο πριν το δικαστήριο αποφασίσει τελικά να του επιβάλλει 20ετή κάθειρξη.

Το δικαστήριο αναγνώρισε στον 42χρονο καθηγητή μουσικής το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, γεγονός που «έσπασε» την ποινή της ισόβιας κάθειρξης που είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν διαφορετική από την εισήγηση του Εισαγγελέα Έδρας, ο οποίος ζήτησε να μην μεταβληθεί η ισόβια κάθειρξη για τον 42χρονο, αναφερόμενος σε προμελετημένο έγκλημα, στην παντελή απουσία βρασμού ψυχικής ορμής του δράστη αλλά και στην «ιδιαίτερα σκληρή συμπεριφορά» που επέδειξε ο κατηγορούμενος ακόμη και στο πτώμα της 36χρονης σολίστ, «το οποίο έκρυψε, πέταξε, ξεγύμνωσε, έθαψε και τσιμέντωσε χωρίς ίχνος αγάπης και συμπόνοιας προς αυτήν».

Σχετικά άρθρα