Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τoυς σατανιστές στην Κεφαλονιά (βίντεο)

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τoυς σατανιστές στην Κεφαλονιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αυτοκτονία, Βίντεο, Βουλγαρία, Κεφαλονιά, Σατανισμός,

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη φίλη του, βουλγαρικής καταγωγής, που αυτοκτόνησαν ταυτόχρονα στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς και εντοπίστηκαν νεκροί την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, μέσα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει μέσω διαδικτύου.

Δίπλα στα άψυχα σώματα των νέων ανθρώπων βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα οδηγώντας τις αρχές στο πρώιμο συμπέρασμα πως αυτοκτόνησαν κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Η κοπέλα έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Αποκαλυπτική μαρτυρία πρώην φίλης του 30χρονου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία πρώην φίλης του 30χρονου άνδρα, που ενισχύει τις υποψίες για σατανιστικές επιρροές του άτυχου Γερμανού.

Οι γερμανικές αρχές πήγαν στη γειτονιά του 30χρονου στο Χέρφορντ της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, όπου κατάφεραν να μάθουν πως μέχρι το περασμένο καλοκαίρι είχε σχέση με μία άλλη κοπέλα. Την εντόπισαν και πήραν κατάθεση.

Σύμφωνα με τον Alpha, η κοπέλα φέρεται να είπε πως ο 30χρονος «ήταν διαρκώς υπό την επήρεια χαπιών» ενώ πρόσθεσε πως «ήταν πάρα πολύ εριστικός και συμμετείχε συνεχώς σε καβγάδες».

Ωστόσο, τον περασμένο Ιούνιο ξαφνικά της είπε ότι πρέπει να χωρίσουν ενώ της ανακοίνωσε πως γνώρισε μία κοπέλα από τη Βουλγαρία. Όπως περιγράφει η ίδια, αμέσως μετά έκλεψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, τα τελευταία του λόγια, ίσως αποδεικνύονται προφητικά: “Αυτά που κάνω εγώ μην τα κάνεις εσύ”, φέρεται να της είπε.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, η πρώην φίλη του, σταμάτησε να πηγαίνει σε αυτές τις τελετές, όπως ισχυρίστηκε.

Σεσημασμένος ο Γερμανός – Τα ερωτηματικά

Γνωστός στις γερμανικές αρχές ήταν ο 30χρονος καθώς είχε απασχολήσει τις αρχές για μικροαπάτες και διακίνηση ναρκωτικών. Όσον αφορά την παράμετρο των εξαρτησιογόνων ουσιών θα ρίξει άπλετο φως και η ιατροδικαστική έκθεση καθώς δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ήταν αμφότεροι υπό την επήρεια ναρκωτικών τη στιγμή που προέβησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, από την υπόθεση προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτηματικά. Οι αρχές έχουν καταλήξει πως μία ημέρα πριν τις 26 Δεκεμβρίου, που νοίκιασαν το σπίτι στα Βλαχάτα, έμειναν σε κάποιο ξενοδοχείο στο Αργοστόλι. Στόχος των αρχών είναι να εντοπίσουν το εν λόγω ξενοδοχείο για να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και ο τρόπος με τον οποίο οι δύο νεαροί μπήκαν στην Ελλάδα.

Το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον 30χρονο και την 23χρονη να εισήλθαν οδικώς από τη Βουλγαρία η οποία ανήκει στη ζώνη Σένγκεν (άρα δεν πέρασαν από έλεγχο) με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να βρεθεί ο δρόμος που ακολούθησαν.

Από αιμορραγία πέθανε η Βουλγάρα

Η Βουλγάρα είχε πεθάνει από αιμορραγία, ενώ ο Γερμανός φαίνεται ότι αφού έκοψε τις φλέβες του εν τέλει έβαλε τέλος στη ζωή του καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην καρδιά του. Η ιατροδικαστής Αγγελική Τζιόλα που εξέτασε τις σορούς ανέφερε ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν αμυντικά τραύματα. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια σημάδια, που δείχνουν ότι ο 30χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη νεαρή να πεθάνει.

Όπως προκύπτει από νεότερα στοιχεία η νεαρή Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της και η οικογένεια της, από τις 8 Ιουνίου 2017 είχε δηλωθεί την εξαφάνισή της ενώ είχε βγει σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.

Σχετικά άρθρα