Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο λαχειοπώλη που σκοτώθηκε στα Χανιά

Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον άτυχο λαχειοπώλη που σκοτώθηκε στα Χανιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κρήτη, Οδήγηση, Χανιά,

Τραγικός ήταν ο τρόπος με τον οποίο μπήκε το νέο έτος για την οικογένεια του 66χρονου λαχειοπώλη στα Χανιά, ο οποίος λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο.

Το γεγονός ότι ο οδηγός δεν σταμάτησε καν για να βοηθήσει τον άνθρωπο αλλά εξαφανίστηκε αμέσως μετά το δυστύχημα, κινητοποίησε τις αρχές και λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, που πρόδιδαν την ταυτότητα του οδηγού.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο του δράστη και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Τραγική ειρωνεία για τον άτυχο λαχειοπώλη

Στο θύμα του δυστυχήματος, η μοίρα «έπαιξε» τραγικό παιχνίδι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews, ο λόγος που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ήταν η αγορά ενός ροδιού για γούρι…

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας μπήκε στο μίνι μάρκετ που βρίσκεται εκεί, για να αγοράσει ένα ρόδι για καλοτυχία, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος.

Ο οδηγός είχε χάσει την μητέρα του σε παρόμοιο δυστύχημα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι 44 ετών, και πριν από λίγα χρόνια είχε χάσει την μητέρα του σε παρόμοιο δυστύχημα.

Τότε, είχε συγκλονιστεί η τοπική κοινωνία και ο ίδιος ο 44χρονος, είχε ζήσει την ίδια τραγωδία, αλλά από άλλη θέση. Αυτή του θύματος.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στέρησε τη ζωή από έναν άνθρωπο, με τον ίδιο τραγικό τρόπο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ώρες ο 44χρονος θα θέσει τον εαυτό του στην διάθεση των αρχών, για να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Σχετικά άρθρα