Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξάνθη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Ο πατέρας στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του μετά από πάλη

Ξάνθη: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Ο πατέρας στραγγάλισε την 18χρονη κόρη του μετά από πάλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ξάνθη, Πατέρας,

Πάλεψε για τη ζωή της όμως δεν τα κατάφερε η 18χρονη κοπέλα, που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του πατέρα της την περασμένη Παρασκευή στην Ξάνθη.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη το Σάββατο, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη 18χρονη από τη Σμίνθη της Ξάνθης, πάλεψε για να σωθεί πριν ο 49χρονος πατέρας τηε την πνίξει.

Όπως δήλωσε στο xanthi2.gr ο κ. Κιφνίδης, από τη νεκροτομή αποσαφηνίστηκε πλήρως η αιτία θανάτου της κοπέλας που είναι ο στραγγαλισμός με τα χέρια. Μάλιστα, όπως σημειώνει από την εξέταση των δύο σωρών, προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη για πολύ ώρα καθώς βρέθηκαν στο σώμα της κοπέλας εκδορές, μώλωπες και εκχυμώσεις.

Η νεκροτομή επιβεβαίωσε τα αρχικά ευρήματα της νεκροψίας και την άποψη του ιατροδικαστή ότι ήταν ένας βίαιος θάνατος για την άτυχη 18χρονη αλλά πρόσθεσε αρκετά νέα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της.

Τέλος, αφού τη στραγγάλισε, ο πατέρας της πήγε αμέσως και κρεμάστηκε, αφήνοντας το σημείωμα που εξηγεί του λόγους που αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

Σχετικά άρθρα