Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σέρβος “Μάρτιν” είχε “στοκάρει” στη Βάρκιζα κοκαϊνη 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Σέρβος “Μάρτιν” είχε “στοκάρει” στη Βάρκιζα κοκαϊνη 15 εκατομμυρίων ευρώ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δίωξη Ναρκωτικών, Εμπόριο Ναρκωτικών, Καρτέλ Ναρκωτικών, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά, Σάκης Κεχαγιόγλου, Σερβία,

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην υπόθεση των 135 κιλών κοκαΐνης που εντόπισαν οι Αρχές σε υπερπολυτελές διαμέρισμα επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται συνολικά δύο άτομα, ο ένας είναι ο 33χρονος σερβοκροάτικης καταγωγής «Μάρτιν» και ένας ακόμη 35χρονος Σέρβος που έχει διαφύγει.

Οι δύο άνδρες είναι μέλη διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών που ειδικεύεται στην εισαγωγή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική στον ευρωπαϊκό χώρο.

Από τις κατασχεθείσες ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και από τις υπολογιζόμενες ήδη διακινηθείσες, εκτιμάται ότι τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνούν τα 15.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από την κατάθεση του 33χρονου να μάθουν περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα, αλλά και για το πού θα κατέληγαν τα 135 κιλά κοκαΐνης αξίας 7.500.000 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ελεύθερο Τύπο, η τεράστια ποσότητα της κοκαΐνης προορίζονταν για τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης αλλά και για τα πολυτελή στέκια της Αθήνας.

Στο υπερπολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα, βρέθηκε και κατασχέθηκε:

– ποσότητα κοκαΐνης βάρους -136- κιλών και -75- γραμμαρίων,

– το χρηματικό ποσό των -12.830- ευρώ και -3- δολαρίων Η.Π.Α.,

– ΙΧΕ αυτοκίνητο και ποδήλατο,  τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δύο θερμοσυγκολητές και πλήθος νάιλον συσκευασιών για τη συσκευασία ναρκωτικών

«Αναλάβαμε την υπεράσπιση του 33χρονου, ο οποίος θα απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Η κατάσχεση της σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης αποτελεί αναμφισβήτητα επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο βαθμός, δε, εμπλοκής του εντολέα μας και η περιγραφή των γεγονότων όπως συνέβησαν, αλλά και ο καθορισμός της δικής του ευθύνης θα διαλευκανθούν μετά από συνεργασία μαζί του τις επόμενες ημέρες και αφού λάβουμε τη δικογραφία στα χέρια μας», ανέφερε χθες σε δήλωσή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο συνήγορος υπεράσπισής του, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Σχετικά άρθρα