Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Τετάρτη στη Δικαιοσύνη οι εννιά Τούρκοι τρομοκράτες της οργάνωσης DHKP-C

Την Τετάρτη στη Δικαιοσύνη οι εννιά Τούρκοι τρομοκράτες της οργάνωσης DHKP-C
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Νέος Κόσμος, Παγκράτι, Τουρκία, Τρομοκρατία,

Στη δικαιοσύνη οδηγούνται την Τετάρτη τα εννέα μέλη  (οκτώ άνδρες και μία γυναίκα) της οργάνωσης DHKP-C (Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα-Μέτωπο), που δρα στην Τουρκία και κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατοχή εκρηκτικών και άλλα αδικήματα μετά την έρευνα στα τρία διαμερίσματα στον Νέο Κόσμο και την Καλλιθέα.

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των συλληφθέντων.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ενός από τους συλληφθέντες εκκρεμούσε εθνικό ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του σε παλαιότερη υπόθεση.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την υπόθεση του ταχύπλοου που είχε κατασχεθεί στις Οινούσες τον Ιούλιο του 2013, γιατί μετέφερε βαρύ οπλισμό που προοριζόταν για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την οργάνωση DHKP-C.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, εκτός των άλλων, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι CZ. Στα τρία διαμερίσματα που έγιναν το πρωί οι συλλήψεις των παραπάνω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μεγάλος αριθμός τεχνολογικού και ψηφιακού υλικού, εκρηκτικά καθώς και υλικά για την κατασκευή αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών.

Σχετικά άρθρα