Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο Γιαγτζόγλου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο Γιαγτζόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαστήρια Ευελπίδων, Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, Λουκάς Παπαδήμος, Πυρήνες της Φωτιάς, Τρομοκρατία,

Προθεσμία για την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου ζήτησε και πήρε από τον τακτικό ανακριτή ο Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου, προκειμένου να απολογηθεί σχετικά με τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος, επίσης ενώπιον του τακτικού ανακριτή, και με κατηγορίες που αφορούν τον οπλισμό, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά τη σύλληψή του.

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ανέμεναν τη μεταγωγή του κατηγορούμενου περίπου 50 φίλοι και αλληλέγγυοι, οι οποίοι κατά την είσοδο και έξοδό του φώναζαν συνθήματα συμπαράστασης, όπως «Ντίνο γερά ως τη λευτεριά»..

Ο Γιαγτζόγλου πρόκειται να οδηγηθεί το απόγευμα στο εφετείο για να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή-αρμόδιο για υποθέσεις τρομοκρατίας, για τις κατηγορίες που αφορούν την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, καθώς και εκείνων που είχαν βρεθεί στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ.

Σχετικά άρθρα