Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: 80 μέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη η οικογένεια διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς

Κρήτη: 80 μέρες μετά την απαγωγή του επιχειρηματία Λεμπιδάκη η οικογένεια διακόπτει τις διαπραγματεύσεις με τους απαγωγείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Ηράκλειο, Κρήτη,

Δραματικές στιγμές αγωνίας και απόγνωσης βιώνει η οικογένεια του επιχειρηματία από την Κρήτη, Μιχάλη Λεμπιδάκη, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής πριν από 80 μέρες.

Η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται σήμερα σε δύο τοπικές εφημερίδες του Ηρακλείου, «Νέα Κρήτη» και «Πατρίς», στην οποία γνωστοποιεί το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους απαγωγείς, καθώς και τις ευχαριστίες της στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου και την Ελληνική Αστυνομία, για τη στήριξη και τη διακριτικότητά τους.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης απήχθη το απόγευμα της 30ής Μαρτίου κι ενώ κατευθυνόταν από το Ηράκλειο προς το σπίτι του στην Καλέσσα.

Οι απαγωγείς προκάλεσαν τροχαίο, για να ακινητοποιήσουν το όχημά του. Οι δράστες φέρονται να χρησιμοποιήσαν τρία οχήματα, ένα με το οποίο διέφυγαν, καθώς και ένα αγροτικό κι ένα επιβατικό κλεμμένα, τα οποία έκαψαν σε παράδρομο κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Θέματα ασφαλείας του θύματος απαγωγής δεν επέτρεψαν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τη μέχρι τώρα δημοσιοποίηση του θέματος, μετά από παράκληση της Αστυνομίας και της οικογένειας για ομαλή διεξαγωγή των διαπραγματεύσεων, οι οποίες έληξαν σήμερα με την ανακοίνωση της οικογένειας.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Λεμπιδάκη

«Ύστερα από 80 εφιαλτικές μέρες και παρ’ όλες τις ανθρωπίνως δυνατές προσπάθειες, ο Μιχάλης μας δεν επέστρεψε κοντά μας. Σήμερα, συμπληρώνονται 53 μέρες χωρίς νέα για την κατάστασή του και η οικογένειά μας βυθίζεται σε απόγνωση. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την κοινωνία του Ηρακλείου, για τη συμπαράσταση και τη διακριτικότητα που έχει επιδείξει όλο αυτό το διάστημα. Με το πέρας των διαπραγματεύσεων, ευχαριστούμε επίσης την Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να επιστρέψει πίσω στην οικογένειά μας ο Μιχάλης. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, παρακαλούμε όλους να διατηρήσουν την ίδια διακριτική στάση, για να μην επιβαρύνεται περαιτέρω η ψυχολογική μας κατάσταση.

Οικογένεια Μιχάλη Λεμπιδάκη».

Σχετικά άρθρα