Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκρηξη βόμβας στο αμάξι του Λουκά Παπαδήμου – Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Έκρηξη βόμβας στο αμάξι του Λουκά Παπαδήμου – Τραυματίστηκαν τρία άτομα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λουκάς Παπαδήμος, Τρομοκρατία,

Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο σύμφωνα με στόχο των τρομοκρατών να είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του πρώην πρωθυπουργού και των δύο συνοδών του, τελικά η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο πρώην πρωθυπουργός είχε μαζί την αλληλογραφία του, μέσα στην οποία φαίνεται πως βρισκόταν κάποιο τρομοδέμα.

Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έχει εισαχθεί και χειρουργείται στην κοιλιακή χώρα ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά την έκρηξη που σημειώθηκε από φάκελο που άνοιξε ο ίδιος μέσα στον αυτοκίνητό του.

Ο κ. Παπαδήμος φέρεται να έχει τραυματιστεί και στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος και οι συνοδοί του στο Ι.Χ. στο επέβαινε, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ήδη στον Ευαγγελισμό έχουν σπεύσει ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, καθώς και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

*Φωτογραφία από το Πρώτο Θέμα

Σχετικά άρθρα