Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρίκη από τις λεπτομέρειες για τη δολοφονία της εξάχρονης Στέλλας – Στον ανακριτή ο παιδοκτόνος

Φρίκη από τις λεπτομέρειες για τη δολοφονία της εξάχρονης Στέλλας – Στον ανακριτή ο παιδοκτόνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγία Βαρβάρα, Αστυνομία, Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, Δικαιοσύνη, Δολοφονίες, Παιδιά,

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της εξάχρονης Στέλλας, οι οποίες αποκαλύπτονται από τα όσα κατέθεσε ο 61χρονος πατέρας της.

Ο παιδοκτόνος οδηγείται σήμερα Τρίτη στον ανακριτή για να απολογηθεί.

«Δεν ήθελε να κάνει μπάνιο και να κοιμηθεί. Έκλαιγε, φώναζε και ζητούσε επίμονα τη μητέρα της που βρισκόταν στο νοσοκομείο. Κάποια στιγμή το παιδί εκνευρίστηκε και με χτύπαγε με τα χέρια της στο στήθος και στο πρόσωπο. Τσαντίστηκα, έχασα την υπομονή μου. Την έπιασα από το σβέρκο και έσφιξα πάνω στην κοιλιά μου το πρόσωπό της. Οταν την άφησα, έπεσε αναίσθητη στο πάτωμα», ισχυρίστηκε ο 61χρονος πρώην αστυνομικός, Γιάννης Εικοσπεντάκης, μετά την ομολογία του αποτρόπαιου εγκλήματός του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος”.

Λίγο αργότερα στην απολογία του, η οποία δεν είχε ίχνος συναισθηματικής περιγραφής, αλλά στυγνής και ψυχρής αποτύπωσης των γεγονότων, ανέφερε στους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ότι δευτερόλεπτα αργότερα η 6χρονη δεν αντιδρούσε και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Όταν κατάλαβε ότι ήταν νεκρή, τύλιξε το πτώμα της στην κόκκινη «αγαπημένη» κουβερτούλα της και έπειτα σε μαύρες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών.

Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, που στην αρχή είχε πιστέψει τους ισχυρισμούς του συζύγου της περί διάρρηξης και αρπαγής του παιδιού, τώρα φαίνεται να στρέφεται νομικά εναντίον του, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε πλήρη νηφαλιότητα, όταν έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η ίδια φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς πως ο σύζυγός της είχε προμελετήσει τη δολοφονία της μικρής, καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως η κόρη του είχε κινητικά προβλήματα.

«Προκλητική» η απολογία του

Ο παιδοκτόνος εμφανίζει τη μικρή Στέλλα ως αιτία της δικής του κατάθλιψης.

«Εξαιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή. Με το που γεννήθηκαν τα παιδιά, εγώ και η γυναίκα μου κάναμε ένα τεράστιο λάθος. Το λάθος μας ήταν ότι εγώ ασχολούμουν αποκλειστικά με τον Μ….. και η γυναίκα μου με τη Στέλλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να θέλει μόνο τη μαμά της και απέναντί μου να είναι επιθετική».

Κυνικά περιέγραψε πως σκότωσε το παιδί του και τις ενέργειές του για να κρύψει το έγκλημά του.

«Είδα ότι δεν ανέπνεε και κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε γίνει. Τα έχασα, τρομοκρατήθηκα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να βγάλω τη Στέλλα έξω από το σπίτι. Πήγα στο αποθηκάκι και πήρα τρεις μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Οπως ήταν πεσμένη στο πάτωμα, έβαλα τη Στέλλα σε μία από αυτές τις σακούλες ξεκινώντας από το κεφάλι της και καταλήγοντας στα πόδια. Μετά σκέφτηκα να σκηνοθετήσω το χώρο για να φαίνεται ότι κάποιος έκανε ληστεία. Τις σακούλες με τη Στέλλα τις κρατούσα με τα δυο μου χέρια στην αγκαλιά μου… Κατέβηκα στο δρόμο και με τα πόδια πήγα σε έναν κάδο και εκεί μέσα άφησα τη Στέλλα. Σε έναν άλλο κάδο εκεί κοντά πέταξα και τα κοσμήματα της γυναίκας μου. Μετά πήγα στο κρεβάτι μου, όπου λόγω του κρασιού και των χαπιών που είχα πάρει με πήρε ο ύπνος».

«Είχα κλειστά τα αφτιά»

Αποκαλυπτική είναι η κατάθεση της αστυνομικού-ψυχολόγου που εξέτασε το δίδυμο αδερφό της Στέλλας.

«Μου είπε ότι μπήκαν κλέφτες, κλέψανε την αδελφή του, τα χαρτιά της που ήταν από τους γιατρούς, καθώς και κάτι χρυσαφικά. Ο μικρός ήταν απόλυτος, ότι δεν άκουσε τίποτα, μολονότι κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε κλειστά τα αφτιά του, για να μην ακούσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ούτε κιχ. Οταν προσπάθησα να κατανοήσω τι εννοούσε ήταν μάλλον απρόθυμος να μου δώσει περισσότερες επεξηγήσεις», καταθέτει η αστυνομικός.

Ο μικρός μιλώντας στην ψυχολόγο σκιαγραφεί και το προφίλ του 61χρονου παιδοκτόνου ως εξής:

«Μου είπε ότι του αρέσει να τον αγκαλιάζουν και να τον φιλούν, αλλά αυτό το κάνει μόνο η μαμά, γιατί στον μπαμπά δεν αρέσουν γενικά τα χάδια, τα φιλιά και οι αγκαλιές. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ο μπαμπάς δεν γελάει και πως θυμώνει αρκετά πιο εύκολα από τη μαμά, με την οποία προτιμά και ο ίδιος να μιλάει περισσότερο. Επίσης, ανέφερε ότι η αδελφή του είναι πολύ δεμένη με τη μαμά, ενώ και ο ίδιος εξέφρασε τόσο την αγάπη του, όσο και την αγωνία του για το τι μπορεί να της συμβαίνει»

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα