Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στυγερό έγκλημα στην Αθήνα: Σκότωσαν γιατρό προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς του!

Στυγερό έγκλημα στην Αθήνα: Σκότωσαν γιατρό προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Δολοφονίες,

Σε κέντρο στυγερών εγκλημάτων έχει εξελιχθεί η Αθήνα, καθώς την Τετάρτη σημειώθηκε μία ακόμη δολοφονία, στην οδό Μάρνης 25, με θύμα έναν 72χρονο συνταξιούχο γιατρό – ανδρολόγο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός εντός του ιατρείου του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το κίνητρο ήταν η ληστεία.

Δύο συλλήψεις

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ να επιχειρούν να διαφύγουν.

Την αστυνομία ειδοποίησε ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένει πάνω από το διαμέρισμα που δολοφονήθηκε ο άτυχος 72χρονος, ο οποίος άκουσε θορύβους.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο βρήκαν μέσα στο διαμέρισμα τον 72χρονο με τα χέρια δεμένα με tairap και ένα κασκόλ στο στόμα του.

Αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών και λίγο αργότερα συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν Ρουμάνο ως ύποπτους για το στυγερό έγκλημα, οι οποίοι προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς, είχαν κλείσει ιατρικο ραντεβού με τον 75 χρονο με σκοπό την ληστεία.

Σχετικά άρθρα