Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προφυλακιστέος ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά (βίντεο)

Προφυλακιστέος ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε τον ταξιτζή στην Καστοριά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Βίντεο, Δολοφονίες, Καστοριά, Ταξί (Όχημα Δημόσιας Μεταφοράς),

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο ειδικός φρουρός που δολοφόνησε, σύμφωνα με την ομολογία του, τον 52χρονο οδηγό ταξί Κοσμά Τζέλιο.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών, μετά τη σχεδόν 5ωρη ομολογία του, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Στον αστυνομικό ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία από τον Εισαγγελέα Καστοριάς.

Η πρώτη απολογία του ειδικού φρουρού

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», ο δράστης ομολόγησε πως 200 ευρώ που χρειαζόταν τον οδήγησαν να μπει στο ταξί του 52χρονου, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει.

«Όταν μπήκα στο ταξί, δεν ήθελα να σκοτώσω. Να ληστέψω ήθελα. Διακόσια ευρώ χρειαζόμουν. Τον οδήγησα σε μία περιοχή που γνωρίζω και εκεί έβγαλα όπλο. Ο οδηγός αντέδρασε. Βγήκε από το αμάξι. Εγώ δεν περίμενα τέτοια αντίδραση και πανικοβλήθηκα. Όταν επιχείρησε να με χτυπήσει, τον πυροβόλησα πριν προλάβει να κάνει οτιδήποτε. Δεν γνώριζα τον οδηγό ταξί που σκότωσα. Ημουν πιεσμένος από την οικονομική μου κατάσταση. Ο μισθός δεν μου αρκούσε για να πληρώσω όλα όσα χρειαζόμουν», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Συνάδελφοι του 30χρονου που μίλησαν στον «Ε.Τ.» τον περιγράφουν ως ένα άτομο με περίεργη συμπεριφορά: «Είχε έρθει από την Αθήνα παρασημοφορημένος μετά τη σύλληψη Μαζιώτη. Φερόταν λίγο περίεργα και είχε κάποιες μικρές προστριβές με μερικούς συναδέλφους του. Πριν πάει στην ΟΠΚΕ είχε περάσει για λίγο και από τη Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς. Είναι παντρεμένος και δεν είχαμε ακούσει ποτέ ότι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα».

Σχετικά άρθρα