Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελεύθεροι οι 37 από τους 44 προσαχθέντες για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ελεύθεροι οι 37 από τους 44 προσαχθέντες για την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Επίθεση Μολότοφ, Μολότοφ, Πάνος Ρήγας, ΣΥΡΙΖΑ,

Τις 44 έφτασαν οι προσαγωγές που έγιναν από την Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, μετά την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τους 44 προσαχθέντες, συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα στον εισαγγελέα, όχι για την επίθεση, αλλά για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, καθώς φέρονται ότι βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Οι υπόλοιποι 37 αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ρήγας: Εγκληματική και δολοφονική επίθεση

Δολοφονική και εγκληματική χαρακτήρισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας, την επίθεση με μολότοφ στα κεντρικά γραφεία στην Κουμουνδούρου.

«Οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν –γιατί δεν έχουν σχέση με ιδεολογίες- είναι σχέση με τον υπόκοσμο και τις μεθόδους του» τονίζει στην ανακοίνωση.

«Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγκληματική και δολοφονική. Έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι τραμπούκοι που επιτέθηκαν η μόνη σχέση που μπορούν να έχουν –γιατί δεν έχουν σχέση με ιδεολογίες- είναι σχέση με τον υπόκοσμο και τις μεθόδους του. Ενισχύουν και στηρίζουν τη διαπλοκή και αυτά τα οποία η διαπλοκή σήμερα δεν μπορεί να κάνει, μετά τα χτυπήματα που έχει δεχτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του. Εμείς αταλάντευτα θα συνεχίσουμε να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και την κοινωνία που έχει πληγεί. Και το μέτωπό μας θα συνεχίσει να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο απέναντι στα συμφέροντα και τη διαπλοκή».

Σχετικά άρθρα