Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εκδοχή του δικηγόρου του Μπαλαντίνα για τη δολοφονία της Κουμπούρα

Η εκδοχή του δικηγόρου του Μπαλαντίνα για τη δολοφονία της Κουμπούρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αρτέμης Σώρρας, Δολοφονίες, Λαμία,

Ο δικηγόρος του καθ” ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Θώμη Κουμπούρα εξέφρασε την εκτίμηση του ότι ο εντολέας του είναι παράφρων.

“Ανθρωπος παράφρονας”

Μιλώντας στο σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος είπε πως «Όλα αυτά τα οποία έχει αναφέρει στην απολογία του δείχνουν έναν άνθρωπο παράφρονα, κι εκεί ήταν και η αδυναμία μου στη συνεννόηση μαζί του από την πρώτη στιγμή».

Σε σχετική ερώτηση αν ο εντολέας του είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν είπε:

Αυτό που ξέρω είναι ότι όσα ανέφερε στην απολογία του τα είχε πει και στην Ασφάλεια προανακριτικά, όπου εκεί οι άνθρωποι αδυνατούσαν να πιστέψουν τα λεγόμενά του, δεν μπορούσαν να τα καταγράψουν σε έγγραφα. Επίσης από το ρεπορτάζ έχω αντιληφθεί ότι και οι άνθρωποι που συνάντησε μετά την πράξη, κι εκείνοι διαπίστωσαν μια ασυναρτησία στη σκέψη του και ότι βρισκόταν σε μόνιμη σύγχυση. Αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους έχουν ήδη καταθέσει και τα λεγόμενά τους είναι καταγεγραμμένα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφανθούν οι ειδικοί για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του δράστη.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει ήδη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ενώ επεσήμανε πως έχει την πληροφόρηση ότι «αυτή η παραληρηματική συμπεριφορά έχει αποκαλυφθεί και σε πολλούς άλλους ανθρώπους κατά το παρελθόν»

«Αυτό είναι όμως μια δική μου έρευνα και μένει να αποδειχθεί», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα