Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Το “κάναμε” δίπλα στον Πρέσβη όταν κοιμόταν” – Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος

“Το “κάναμε” δίπλα στον Πρέσβη όταν κοιμόταν” – Τι είπε στην απολογία του ο δολοφόνος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Διπλωματικό Σώμα, Δολοφονίες, Κυριάκος Αμοιρίδης, Ρίο Ντε Τζανέιρο,

Ο δολοφόνος του Ελληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, μίλησε για το πάθος του για την σύζυγο του Φρανσουάζ.

Ο αστυνομικός Σέρτζιο Γκόμες Μορέιρα Φίλιο ανέλαβε όλη την ευθύνη για το έγκλημα, ξεκαθαρίζοντας ότι η ερωμένη του δεν έχει καμία ανάμειξη στο φονικό.

Αναφερόμενος στον δεσμό που είχε μαζί της, μιλώντας στις Αρχές, ανέφερε ότι ήταν μαζί το τελευταίο εξάμηνο και ένιωθαν πολύ πάθος ο ένας για τον άλλο, ενώ τόνισε ότι το ζεύγος Αμοιρίδη ζούσε μεγάλα διαστήματα χώρια, καθώς ο πρέσβης ζούσε το μεγαλύτερο διάστημα στη Μπραζίλια και η γυναίκα του στο Ρίο.

Μάλιστα, στο Ρίο ήταν η ερωτική φωλιά τους καθώς εκεί βρισκόντουσαν συνέχεια, ακόμη και τις ημέρες που ήταν ο πρέσβης εκεί. Ο ίδιος περιέγραψε στις Αρχές ότι το “έκανε” με τη Φρανσουάζ ακόμα και όταν ο Κυριάκος Αμοιρίδης κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Υποστήριξε ότι ήθελε να την προστατεύσει από τον σύζυγό της που ήταν ήταν βίαιος και αλκοολικός.

Η Φρανσουάζ όμως από την πλευρά της μιλά με τα καλύτερα λόγια για το θέμα και τον χαρακτήρα του, κάτι που πάει… κόντρα στην κατάθεση του δολοφόνου.

“Τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, τον σκότωσα σε αυτοάμυνα”

Οπως είπε ο δολοφόνος, την περασμένη Δευτέρα πήγε στο σπίτι για να μιλήσει με τον πρέσβη και να του ζητήσει να μην κακοποιεί τη γυναίκα του.

«Τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, τον σκότωσα σε αυτοάμυνα και κάλεσα τον ξάδερφό μου ως μάρτυρα» είπε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος ο ξάδερφος όμως που επίσης έχει συλληφθεί καίει το παράνομο ζευγάρι λέγοντας ότι μία ημέρα πριν είχαν συναντηθεί και οι τρεις και η Φρανσουάζ του έταξε 23.000 ευρώ αν βοηθούσε στη δολοφονία του πρέσβη.

Σχετικά άρθρα