Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Όλγα Γιάννη περιγράφει τη φρίκη που βίωσε με 9 άνδρες σε υπόγεια διάβαση

Η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Όλγα Γιάννη περιγράφει τη φρίκη που βίωσε με 9 άνδρες σε υπόγεια διάβαση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Απόπειρα Βιασμού, Βίντεο,

Για την περιπέτεια της στην υπόγεια διάβαση προς το ΣΕΦ όπου διεξαγόταν το συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων οπότε και δέχθηκε την επίθεση από εννέα άνδρες μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα η πολιτευτής των ΑΝΕΛ Όλγα Γιάννη.

Όπως είπε όλα ξεκίνησαν όταν υποχρεώθηκε να φτάσει στο γήπεδο με το Μετρό και τον Ηλεκτρικό επειδή κανείς από τους συνέδρους δεν την εξυπηρετούσε.

«Ήταν βραδάκι 8 παρά τέταρτο όταν μπήκα στην υπόγεια διάβαση. Δεν με ακολουθούσε κάποιος, δεν ξέρω από πού βγήκαν αυτοί» ξεκίνησε την περιγραφή της.

«Ένοιωσα κάποιος να με ακουμπάει. Παρακαλούσα για τη ζωή μου γιατί δεν ήξερα τι θέλουν, να με ληστέψουν ή να με βιάσουν. Δεν μπορούσα να ανασάνω. Τους παρακάλεσα να με αφήσουν» συνέχισε τη συγκλονιστική περιγραφή της για όσα πέρασε περιγράφοντας τους δράστες ως μελαμψούς ηλικίας από 19 μέχρι 25 ετών.

«Δεν θέλουμε να σου κάνουμε κακό να σε γνωρίσουμε θέλουμε, μου έλεγαν αλλά όλο και άπλωναν τα χέρια τους» συνέχισε η κυρία Γιάννη.

Η επόμενη κίνησή της ήταν να πετάξει την τσάντα της γιατί όπως λέει «το μόνο που ήθελα ήταν να ξεφύγω».

«Τα χάνεις εκείνη τη στιγμή, σκεφτόμουν ότι θα τρέξω και θα φτάσω στο συνέδριο για να με σώσουν οι αστυνομικοί» συμπλήρωσε ενώ εκφράστηκε με πικρία για όσους σχολίασαν το γεγονός ότι φορούσε τακούνια.

Αποκάλυψε δε, ότι δεν ήθελε η ιστορία να δει το φως της δημοσιότητας αλλά την εξομολογήθηκε σε έναν συνάδελφό της δημοσιογράφο προκειμένου να ηρεμήσει γιατί, όπως είπε, μόνο έτσι θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτά που έζησε.

Σχετικά άρθρα