Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανήλικοι είχαν ρημάξει οδηγούς και πεζούς στην περιοχή των Αχαρνών

Ανήλικοι είχαν ρημάξει οδηγούς και πεζούς στην περιοχή των Αχαρνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαρνές, Ληστεία,

Στη σύλληψη πέντε ανηλίκων ως μελών σπείρας που λήστευε οδηγούς αυτοκινήτων, ταξί και πεζούς, ενώ παράλληλα διέπρατταν κλοπές από οχήματα και οικίες, στην περιοχή των Αχαρνών, προχώρησε η Αστυνομία. Παράλληλα, συνέλαβε και δύο εκ των γονέων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, ενώ αναζητούνται άλλα τρία μέλη της οργάνωσης.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι συλληφθέντες δρούσαν με διάφορους τρόπους και συγκεκριμένα στις περιπτώσεις που τα θύματα τους ήταν οδηγοί ταξί, προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάζονταν στα οχήματα από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου και αφού τους οδηγούσαν στην περιοχή της Αγιά Σωτήρας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε άλλες περιπτώσεις, σταματούσαν με διάφορα τεχνάσματα οδηγούς οχημάτων και πεζούς και στη συνέχεια τους λήστευαν.

Επίσης, διέπρατταν κλοπές από οικίες και από σταθμευμένα οχήματα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 57 ληστείες και 21 κλοπές. Συγκεκριμένα: 33 ληστείες σε βάρος οδηγών οχημάτων, 14 ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, 10 ληστείες σε βάρος πεζών, 16 κλοπές από οικίες και 5 κλοπές από οχήματα.

Σχετικά άρθρα