Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα με νεκρό από την ΕΛΑΣ μετά την Τσατάνη

Φόβοι για τρομοκρατικό χτύπημα με νεκρό από την ΕΛΑΣ μετά την Τσατάνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αστυνομία, Τρομοκρατία,

Κόκκινο συναγερμό έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία το χτύπημα με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, καθώς αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενο φονικό τρομοκρατικό χτύπημα.

Συγκεκριμένα υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ φοβούνται για επικείμενο χτύπημα που αυτή την φορά δεν θα έχει σκοπό να στείλει μήνυμα σε κάποιον αποδέκτη, αλλά θα είναι μια πράξη εκδίκησης και με στόχο να υπάρξει νεκρός.

«Επιλέξαμε μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα μείνει εκεί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην προκήρυξη για το χτύπημα στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη.

Το μήνυμα μεταξύ των ατόμων του αντάρτικου πόλης, δόθηκε με την δημοσιοποίηση του σχεδίου «Νέμεσις».

Οι Αρχές εξετάζουν την επιχειρησιακή αναβάθμιση που επιδεικνύουν οι Πυρήνες της Φωτιάς, ερευνώντας και την τυχόν διασύνδεσή τους με πρόσφατες ληστείες για την οικονομική ενίσχυση της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο στις τάξεις των Πυρήνων να έχουν στρατολογηθεί και νέα πρόσωπα, καθώς επίσης και να υπάρχει συνεργασία με ασύλληπτα μέλη άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων.

Παράλληλα, αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ υπογραμμίζουν πως στο παρελθόν οι Πυρήνες ήθελαν θύματα, παραπέμποντας στα τρομοδέματα που έστειλαν το 2013.

Σχετικά άρθρα