Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

72 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε καναπέδες

72 κιλά κάνναβης κρυμμένα σε καναπέδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Θεσσαλονίκη, Κάνναβη,

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα εισαγωγής, εξαγωγής και διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, πέτυχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας αιφνιδιαστική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την κατάσχεση άνω των 72 κιλών κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο μέλη του δικτύου διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί, ηλικίας, 47 και 34 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για τις κατά περίσταση κατηγορίες της παράβασης του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και του Νόμου περί Όπλων.

Η οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε την 28-04-2014, όταν διαπιστώθηκε ότι οι δράστες παρέδωσαν σε εταιρεία μεταφορών στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, έπιπλα (καναπέδες), με την εντολή να μεταφερθούν στο εξωτερικό.

Σε ειδικές κρύπτες στο εσωτερικό των οικοσυσκευών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 70 αεροστεγή δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 72 κιλών και 742 γραμμαρίων, τα οποία οι διακινητές εισήγαγαν από το εξωτερικό και σκόπευαν να τα διοχετεύσουν στη Γερμανία.

kannavi2

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 34χρονου συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα περίστροφο αβολίδοτων φυσιγγίων κρότου-αερίου
32 φυσίγγια διαφόρων τύπων
Δύο 2 κάρτες SIM τις οποίες χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σημειώνεται ότι η απόκρυψη της ναρκωτικής ποσότητας στο εσωτερικό των καναπέδων, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα κατασκευής επίπλων που διατηρεί ο 34χρονος, με έδρα την περιοχή των Συκεών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα