Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άσχημα τα μαντάτα για την 20χρονη που τυφλώθηκε από «μπόμπες»

Άσχημα τα μαντάτα για την 20χρονη που τυφλώθηκε από «μπόμπες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκοόλ, Ζάκυνθος, Πάτρα, Τουρισμός, Τουρίστες,

Δεν είναι ευχάριστα τα μαντάτα για την όραση της 20χρονης τουρίστριας από την Αγγλία η οποία τυφλώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Λαγανά Ζακύνθου, μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νοθευμένων ποτών (“μπόμπες“).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των γιατρών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται, η όρασή της έχει υποστεί πολύ σοβαρή ζημιά και αυτή τη στιγμή το μοναδικό που μπορεί να διακρίνει είναι σχήματα και περιγράμματα.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει αεροδιακομιδή, ώστε να μεταφερθεί στην Αγγλία και να συνεχίσει εκεί τη θεραπεία της.

Πιο θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τη νεφρική ανεπάρκεια που επίσης υπέστη η νεαρή κοπέλα, ως συνέπεια της μεθανόλης που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι για να νοθεύουν τα ποτά.

Η άτυχη κοπέλα υποβάλλεται καθημερινά σε αιμοκαθάρσεις, όμως οι θεράποντες ιατροί εκτιμούν πως λαμβάνοντας τη σωστή θεραπεία θα ξεπεράσει το πρόβλημα.

Τι συνέβη

Στο πλευρό της 20χρονης βρίσκονται οι γονείς της, που ταξίδεψαν αμέσως από το Λονδίνο στην Πάτρα.

Η περιπέτεια της άτυχης κοπέλας άρχισε μετά από ένα βράδυ ξέφρενης διασκέδασης σε γνωστό κλαμπ της περιοχής του Λαγανά, όπου κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα νοθευμένου ποτού.

Την επομένη μέρα ήταν καλά στην υγεία της και πήγε για κολύμπι, ωστόσο στη συνέχεια, αφού κοιμήθηκε για δύο συνεχόμενα 24ωρα, όταν ξύπνησε δεν έβλεπε.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο το βράδυ στελέχη της Αστυνομίας Ζακύνθου και του τμήματος εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου μετέβησαν στα καταστήματα που διασκέδαζε η άτυχη κοπέλα και πραγματοποίησαν δειγματοληπτικούς ελέγχους στα μπουκάλια των ποτών.

Σχετικά άρθρα