Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χειροπέδες σε Πακιστανό “βαποράκι” με πάνω από 4 κιλά ηρωίνη

Χειροπέδες σε Πακιστανό “βαποράκι” με πάνω από 4 κιλά ηρωίνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, Βόλος, Εμπόριο Ναρκωτικών,

Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 27χρονος Πακιστανός για μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης από την Αθήνα, μέσω του ΚΤΕΛ, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της σε τοξικομανείς της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση το συγκεκριμένο χώρο και την ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο της επιτήρησης εντόπισαν τον Πακιστανό να αποβιβάζεται από λεωφορείο και να παραλαμβάνει μία χειραποσκευή, μέσα στην οποία βρέθηκαν κατά τον αστυνομικό έλεγχο και κατασχέθηκαν δέκα ανισοβαρή αυτοσχέδια δέματα τυλιγμένα με ταινία περιτύλιξης δεμάτων, τα οποία περιείχαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων γραμμάριων.

Επιπλέον, στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα απόκομμα εισιτηρίου και το χρηματικό ποσό των σαράντα πέντε ευρώ.

Διερευνώνται η πηγή προέλευσης της ηρωίνης (προμηθευτές) καθώς και οι παραλήπτες αυτής.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Σχετικά άρθρα