Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η εκδοχή Τσοχατζόπουλου για το επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού

Η εκδοχή Τσοχατζόπουλου για το επεισόδιο στις φυλακές Κορυδαλλού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βασίλης Στεφανάκος, Εφημερίδα Έθνος, Κορυδαλλός, Φυλακές Κορυδαλλού,

Το «επεισόδιο» σε βάρος του Ακη Τσοχατζόπουλου όχι όμως και ξυλοδαρμό του από τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκη ,όπως ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα του Εθνους, επιβεβαιώνει ο συνήγορος του πρώην υπουργού.

Ο συνήγορος Λεωνίδας Κοτσαλής που επισκέφτηκε μαζί με την Βίκυ Σταμάτη τον έγκλειστο πρώην υπουργό επιβεβαιώνει ότι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση «με ομάδα προσώπων« και «έκφραση βιαιότητας» και την αιτία του επεισοδίου δηλαδή το …φως.

Ανακοίνωση του συνηγόρου

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του συνηγόρου του Ακη αναφέρεται: «Τη Δευτέρα στις 9:30 το πρωί βρεθήκαμε στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού και συζήσαμε με τον πρώην υπουργό για το περιστατικό. Εκτός εμού, στη συνάντηση παρευρίσκοντο η κυρία Τσοχατζοπούλου, ο κ. Κανελλόπουλος, συνεργάτης του κ. Ραγκούση και η συνεργάτιδά μου δικηγόρος κυρία Κοτσώνη. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μας ανέφερε ότι επρόκειτο για μία λεκτική αντιπαράθεση με ομάδα προσώπων και με κάποια έκφραση βιαιότητας εις βάρος του. Η γενίκευση του περιστατικού απετράπη με την παρέμβαση άλλων προσώπων».

Σύμφωνα με τον κ. Κοτσαλή, η αφορμή ήταν ασήμαντη και είχε να κάνει με τη ρύθμιση του φωτισμού.

«Επέστησα την προσοχή των αρμοδίων φορέων για τη λήψη των αναγκαίων, κατά την κρίση τους, μέτρων για τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του πρώην υπουργού», καταλήγει ο συνήγορος υπεράσπισης του κ. Τσοχατζόπουλου.

Τα περί ξυλοδαρμού διαψεύδει και ο βαρυποινίτης Στεφανάκης που μέσω του συνηγόρου του προανήγγειλε αγωγή και μήνυση σε βάρος της εφημερίδας Εθνος.

Ο Στεφανάκος λέει ότι το κείμενο αυτό «είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο»

Φως στα αληθινά περιστατικά πάντως αναμένεται να ρίξουν δυο πειθαρχικές έρευνες που έχουν διαταχθεί.

Σχετικά άρθρα