Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Στεφανάκος πάει στα δικαστήρια για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου

Ο Στεφανάκος πάει στα δικαστήρια για τον ξυλοδαρμό Τσοχατζόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Βασίλης Καπερνάρος, Βασίλης Στεφανάκος, Εφημερίδα Έθνος, Κορυδαλλός, Φυλακές Κορυδαλλού,

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Βασίλης Στεφανάκος για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» η οποία αναφέρει ότι ο βαρυποινήτης έδειρε άγρια τον Άκη Τσοχατζόπουλο μέσα στη φυλακή του Κορυδαλλού.

Ο δικηγόρος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο» δημοσίευμα.

Ο δικηγόρος χαρακτηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα «προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου» συμπληρώνοντας πως με εντολή που το έδωσε ο Στεφανάκος θα προχωρήσει στην «κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος».

Ολόκληρη η δήλωση του δικηγόρου Β. Καπερνάρου έχει ως εξής:

Σήμερα, η εφημερίδα «Έθνος» δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδο της, φωτογραφία του εντολέα μου, κ. Βασίλη Στεφανάκου, με τη σημείωση: «Άγριος Ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από Στεφανάκο στη φυλακή». Το κείμενο αυτό, (ολόκληρη η σελίδα 28),είναι κατασκευασμένο και μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου.

Επειδή ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν, σήμερα, σε επίσκεψη μου στη φυλακή, μου ανετέθη από τον θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά των υπευθύνων του εν λόγω ρυπαρογραφήματος. Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Σχετικά άρθρα