Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αθήνα – 12 συλλήψεις

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά  στην Αθήνα – 12 συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δίωξη Ναρκωτικών, Εξάρχεια, Κοκαΐνη, Ναρκωτικά,

Σπείρα που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε θαμώνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, το Π. Φάληρο, αλλά και την παραλιακή Λεωφόρο, εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Συνελήφθησαν έξι άτομα, πέντε Αλβανοί υπήκοοι κι ένας Έλληνας που ουσιαστικά αποτελούσε το “μάνατζερ” της σπείρας, καθώς φέρεται ως ο άνθρωπος που είχε ανοίξει τις πόρτες της “καλής κοινωνίας” στην ομάδα των διακινητών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης εδώ κι ένα μήνα είχαν πληροφορίες για την δραστηριοτητα της σπείρας και μάλιστα παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, με αποτέλεσμα να καταγράψουν όλες τις ύποπτες συνομιλίες, αλλά και το εύρος της πελατείας τους από το Κολωνάκι, μέχρι και την Παραλιακή.

Ντιλίβερι ναρκωτικών πόρτα πόρτα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφορήσεις, οι αστυνομικοί της Δίωξης έχουν καταγράψει τα τηλεφωνήματα που δέχονταν οι συλληφθέντες, από πελάτες τους, κυρίως από το Κολωνάκι αλλά και την Παραλιακή λεωφόρο και μάλιστα ιδιαίτερα τα Σαββατόβραδα, όπου η ζήτηση για κοκαΐνη είναι αυξημένη από τους θαμώνες των κέντρων διασκέδασης και των κλαμπ.

Οι διακινητές στην κυριολεξία πραγματοποιούσαν ντιλίβερι ναρκωτικών πόρτα πόρτα, ή καλύτερα από κέντρο σε κέντρο, καθώς από τις παρακολουθήσεις που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, προέκυψε πως δέχονταν παραγγελίες τηλεφωνικές και συνήθως οι συναντήσεις πραγματοποιούνταν έξω από κλαμπ και μπαρ του Κολωνακίου, αλλά και γνωστά κέντρα διασκεδάσεις της παραλιακής Λεωφόρου.

Οι αριθμοί των τηλεφώνων των πελατών της σπείρας που έχουν καταγραφεί στο σούπερ κοριό της ΕΛ.ΑΣ, θα συμπεριληφθούν στην Δικογραφία και μάλιστα έχει ήδη ζητηθεί από την αρμόδια Δικαστική Αρχή άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιους ανήκουν τα τηλέφωνα με τα οποία γίνονταν οι παραγγελίες για τις δόσεις κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, δεν αποκλείεται ανάμεσα στους πελάτες να βρίσκονται ονόματα γνωστών Αθηναίων που έχουν απασχολήσει και κατά το παρελθόν για χρήση κοκαΐνης και μάλιστα σε πρόσφατες υποθέσεις.

Τέλος στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1.554 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτα” βάρους 1.848 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 14 φαρμακευτικά δισκία, νοθευτική ουσία βάρους 740 γραμμαρίων, 4 ζυγαριές, 62 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 24.530 ευρώ, 2 αυτοκίνητα και 2 μοτοσυκλέτες.

Σχετικά άρθρα