Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο προφυλακίσεις για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του κομμωτή Καλλίτση

Δύο προφυλακίσεις για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του κομμωτή Καλλίτση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ληστεία, Πάνος Καλλίτσης,

Τον δρόμο για τις φυλακές παίρνουν, μετά την απολογία τους ενώπιον του ανακριτή, οι δύο από τους τρεις άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για την αιματηρή ληστεία σε βάρος του γνωστού κομμωτή Πάνου Καλλίτση.

Συγκεκριμένα προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 29χρονος αστυνομικός και ο 42χρονος σεσημασμένος ληστής, ενώ ο ιρακινός συγκατηγορούμενός τους ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία για την  Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας, στην απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον Πάνο Καλλίτση, ωστόσο αρνήθηκε ότι ήθελε να τον σκοτώσει.

Από την πλευρά του, ο 29χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια στην επίθεση, στην απολογία του φέρεται να αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον συγκατηγορούμενό του σε σπίτι συγγενικού προσώπου του στην Πάτρα και ότι δεν γνώριζε πως οι συνεργοί του θα χρησιμοποιούσαν όπλα.

«Όταν ήρθε ο έγκλειστος σπίτι μου και τον ρώτησα τι έγινε με τον Καλλίτση, μου είπε: Εγινε μ…….α. Μου την έπεσε ο Καλλίτσης και για να τον αποφύγω αναγκάστηκα να του ρίξω. Αιφνιδιάστηκα, γιατί δεν ήξερα ότι θα είχε μαζί του όπλο».

Ο κατηγορούμενος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και πρόσθεσε πως «νόμιζα ότι οι συγκατηγορούμενοί μου θα έκαναν κάποια διάρρηξη χωρίς όπλο. Αν το ήξερα δεν θα συμμετείχα».

Η εμπλοκή του Ειδικού Φρουρού, ο οποίος έκανε dolce vita με διακοπές σε πανάκριβα γιοτ, υπερπολυτελή αυτοκίνητα και «πρώτο τραπέζι πίστα» στα μπουζούκια όπως φρόντιζε να κοινοποιεί στα social media, αποκαλύφθηκε από την επικοινωνία που είχε με τους συνεργούς του, την ημέρα της ληστείας, με το κινητό του τηλέφωνο.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου όταν οι ληστές είχαν στήσει ενέδρα στον γνωστό κομμωτή την ώρα που εκείνος μαζί με τη σύζυγό του κατέβηκε στο γκαράζ του σπιτιού τους, στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Τότε οι δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες τον είχαν βάλει στο στόχαστρο νομίζοντας ότι μεταφέρει χρηματικό ποσό ύψους 200.000 ευρώ, τον πυροβόλησαν στο στήθος και στο πόδι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν πολύ σοβαρά.

Σχετικά άρθρα