Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρουπακιάς σε αστυνομικό: «Είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά»

Ρουπακιάς σε αστυνομικό: «Είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιώργος Ρουπακιάς, Νεοναζί, Παρακράτος, Παύλος Φύσσας, ΣΚΑΪ, Χρυσή Αυγή,

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο αστυνομικός ο οποίος ήταν οδηγός του περιπολικού στο οποίο οδηγήθηκε, ο Γιώργος Ρουπακιάς αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας, ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν ήρεμος και κάπνιζε και όταν τον ρώτησαν γιατί μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα εκείνος απάντησε: «Την έπεσαν σε κάποιο δικό μας».  Όπως είπε ο μάρτυρας, σε ερώτηση που του έκαναν για το εάν ήταν οπαδός του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού, καθώς πίστευαν πως επρόκειτο για συμπλοκή οπαδών των δύο ομάδων,  ο ίδιος απάντησε: «Είμαστε της Χρυσής Αυγής, είμαστε δικοί σας αλλά μην το πείτε πουθενά».

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως αμέσως ενημέρωσαν το Κέντρο ότι η συμπλοκή δεν αφορά φιλάθλους και «ψάχνουμε άτομα της Χρυσής Αυγής».

Σε ερωτήσεις της προέδρου ο αστυνομικός κατέθεσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς «είπε επί λέξει είμαι της Χρυσής Αυγής», προσθέτοντας πως κανείς δεν επιχείρησε να αποσπάσει τον κατηγορούμενο από τα χέρια της αστυνομίας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σε κάθε περίπτωση ότι ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος τη στιγμή εκείνη δηλώνει ευθέως ότι αντιλαμβάνεται τους αστυνομικούς ως “δικούς τους” όπως και το ότι σε αντιδιαστολή με το γεγονός πως από την αρχή η αστυνομία μίλησε για Χρυσή Αυγή, συγκεκριμένο ΜΜΕ στην αρχή “πούλησε” την εκδοχή της δολοφονίας “για το ποδόσφαιρο”…

Σχετικά άρθρα