Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη στην Κύπρο ο Χορταρέας – “Έλυνε” μάγια για 2.000 ευρώ

Συνελήφθη στην Κύπρο ο Χορταρέας – “Έλυνε” μάγια για 2.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος, Μάγος, Μέντιουμ, Νίκος Χορταρέας,

Στη Λεμεσό της Κύπρου συνελήφθη ο μελλοντολόγος και μέντιουμ, Νίκος Χορταρέας, κατηγορούμενος για απάτη και απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Αφού του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες και μετά την ανάκριση ο Χορταρέας αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί σε μεταγενέστερο χρόνο στο δικαστήριο.

Η κυπριακή Αστυνομία ερευνούσε τη δράση του εδώ και καιρό. Την Παρασκευή μια γυναίκα αστυνομικός τον επισκέφτηκε υποδυόμενη την πελάτισσα και ζήτησε τη βοήθεια του.

Ο Νίκος Χορταρέας της είπε ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση και της ζήτησε 2.000 ευρώ για να ετοιμάσει τα «βότανα» ώστε να διώξει την ερωμένη και τη στιγμή εκείνη εισήλθαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μέντιουμ φέρεται να «ψάρευε» πελάτες από τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονταν στην Κύπρο, αλλά και σε καφέ της Λεμεσού, με την πρώτη επίσκεψη να έχει κόστος 50 ευρώ.

Στη συνέχεια ωστόσο τα ποσά αυξάνονταν σημαντικά, με αντάλλαγμα την αποκάλυψη στις πελάτισσες των εξωσυζυγικών σχέσεων των ανδρών τους και τα ονόματα των γυναικών που τους πολιορκούσαν.

Τη δική του εκδοχή για τη σύλληψή του στην Κύπρο δίνει ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας μιλώντας στο www.protothema.gr.

Ο αστρολόγος εξηγεί ότι εδώ και δύο ημέρες εργάζεται ως υπεύθυνος καταστήματος στην καφετέρια «Magic» στην Λεμεσό της Κύπρου.

Στο συγκεκριμένο καφέ, ο Νίκος Χορταρέας λέει τον καφέ και το μέλλον διαβάζοντας τις κάρτες ταρό.

«Ήρθαν τρεις αστυνομικοί. Η μία απ’αυτές με ρώτησε αν μπορώ να της πω κάποια πράγματα για το μέλλον και της ζήτησα 50 ευρώ» λέει ο αστρολόγος στο protothema.gr.

«Η αστυνομικός» σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος ο Νίκος Χορταρέας «μου είπε: Δεν επιτρέπονται αυτά τα πράγματα που κάνετε εδώ στην Κύπρο». Ωστόσο, ο αστρολόγος υποστηρίζει ότι ουδέποτε συνελήφθη.

«Πήγα με το αυτοκίνητό μου στο αστυνομικό τμήμα» επισημαίνει μάλιστα αλλά δεν σχολιάζει τις πληροφορίες ότι κατηγορείται για «μαγγανία».

Σχετικά άρθρα