Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είχε στήσει παράνομο εργαστήριο παρασκευής τσιγάρων

Είχε στήσει παράνομο εργαστήριο παρασκευής τσιγάρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κομοτηνή, Ροδόπη,

Συνελήφθη την Τετάρτη το πρωί, στο Δοκό Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 55χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα και της νομοθεσίας περί φορολογίας.

Ειδικότερα, ύστερα από πληροφορίες ότι ο δράστης δραστηριοποιείται στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην αυλή του σπιτιού του, παράνομο εργαστήριο παρασκευής τσιγάρων,

Συγκεκριμένα, εντός του παράνομου εργαστηρίου, βρέθηκαν μηχανήματα για την κοπή και το θρυμματισμό του καπνού, μηχανήματα παρασκευής τσιγάρων, μεγάλη ποσότητα κατεργασμένου καπνού και κενά τσιγάρα με φίλτρο.

Αναλυτικότερα, κατά τις έρευνες των αστυνομικών στο παράνομο εργαστήριο καθώς και στο κατάστημα του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

13 νάιλον συσκευασίες και 10 βάζα με κατεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους 34,6 κιλών
1 νάιλον συσκευασία με ακατέργαστο καπνό, βάρους 2,5 κιλών
1 αυτοσχέδιο μηχάνημα κοπής καπνού
1 αυτοσχέδιο ηλεκτρικό μηχάνημα κοπής καπνού
1 βαρέλι και 1 ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο για τον θρυμματισμό του καπνού
2 συσκευές παρασκευής τσιγάρων
900 κενά τσιγάρα με φίλτρο
1 αναλογική ζυγαριά
50 κενές νάιλον συσκευασίες

Οι ποσότητα καπνού που κατασχέθηκε, θα αποσταλεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών .

Ο συλληφθείς θα οδηγηθείς στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

tsigara2

Σχετικά άρθρα