Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Ποια “τραγική σύμπτωση” συνδέει αυτά τα δυο άτυχα παιδιά;

Απίστευτο: Ποια “τραγική σύμπτωση” συνδέει αυτά τα δυο άτυχα παιδιά;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Γιακουμάκης, Δολοφονίες, Κοζάνη,

Ανατριχιάζει η σύμπτωση που συνδέει τα δυο άτυχα παιδιά τον Κωστή Πολύζο που δολοφονήθηκε από την μητέρα και τον πατριό του και τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, η υπόθεση του οποίου ακόμη εκκρεμεί.

Κωστής Πολύζος:

Τα ίχνη του Κωστή Πολύζου χάθηκαν στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και η εξαφάνισή του συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της λόγω της έκτασης που δόθηκε και μέσω της προβολής της από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Η σύλληψη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου ανατρέπει τα μέχρι πρότινος δεδομένα.

Αρκετοί ήξεραν ότι οι δολοφόνοι ήταν η μητέρα του και ο πατριός του. Το έγραφαν από το 2012.

Η μητέρα κτήνος”αφού τον έμπλεξε σε ένα δάνειο με ψεύτικη υπογραφή, τον σκότωσε για να μην μιλήσει.

Τελικά η μητέρα του και ο πατριός του συνελήφθησαν έξω από το σπίτι τους στην Ελευσίνα, από το τμήμα αναζητήσεων της ασφάλειας. Από τις αρχές, τους χαρακτηρίζουν αρκετά ήρεμους και το μόνο που είπαν φέρεται να είναι «δεν το κάναμε εμείς, μας έχουν μπλέξει».

Βαγγέλης Γιακουμάκης:

Με τον πλέον τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία των ερευνών για τον 22χρονο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις 6 Φεβρουαρίου 2015 από τα Γιάννενα.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του εντοπισμού της σορού του άτυχου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Πρόκειται για μία υπόθεση η οποία εδώ και καιρό απασχολεί τις αστυνομικές αρχές και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Ο 20χρονος φοιτητής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από την περιοχή των Ιωαννίνων την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου. Ο Βαγγέλης, που ενημερώνει πάντα το συγκάτοικό του πού θα πάει και τι θα κάνει του πετάει τη φράση: «Τα κλειδιά να τα πάρω ή να τα αφήσω;» και κλείνει την πόρτα πίσω του βιαστικά. Παίρνει τελικά τα κλειδιά, αλλά αφήνει το μπουφάν, το πορτοφόλι, το πάσο και το κινητό του.

Τελικά στις 8 το πρωί της 15 Μαρτίου του 2015 σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτοκομική Σχολή, ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 6 Φεβρουαρίου, βρέθηκε νεκρός.

Η σορός είναι σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δεν έχει γίνει ακόμη ταυτοποίηση. Ωστόσο, βάσει των ρούχων του εκτιμάται ότι πρόκειται για τον 20χρονο σπουδαστή.

Δίπλα από τη σορό βρέθηκε μαχαίρι.

Τη σορό εντόπισε ζευγάρι που περπατούσε στην περιοχή και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι έρευνες επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό της Σχολής. Σιγά σιγά τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν. Συμφοιτητές του άτυχου Βαγγέλη έκαναν λόγο για άγριο bullying που φέρεται να δεχόταν ο φοιτητής. Συγκεκριμένα, ομάδα σπουδαστών από την Κρήτη φέρεται σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στους αστυνομικούς να υπέβαλλε διαρκώς τον 20χρονο σπουδαστή σε καψώνια. Μιλούσαν μάλιστα για συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο φερόταν με πολύ άσχημο τρόπο στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η υπόθεσή του ακόμα εκκρεμεί.

Οι δύο ιστορίες δεν φαίνεται να έχουν κανένα κοινό. Και όμως, υπάρχει κάτι που συνδέει αυτά τα δυο παιδιά. Τραγική ειρωνεία της μοίρας τους.

Η τραγική σύμπτωση:
Μία τραγική σύμπτωση ανακάλυψαν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου στα Σιάτιστα Κοζάνης.

Ο Κωστής Πολύζος είχε αποφοιτήσει από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, το ίδιο δηλαδή εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο φοιτούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Στόχος του 23χρονου ήταν να δουλέψει στο γαλακτοπωλείο που διατηρούσε ο θείος του στα Σιάτιστα.

ΠΗΓΗ: pistepseto.net/

Σχετικά άρθρα