Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προσπάθησαν να της κλέψουν το παιδί μέσα από τα χέρια

Προσπάθησαν να της κλέψουν το παιδί μέσα από τα χέρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Απόπειρα Απαγωγής, Αστυνομία, Παιδιά, Ρομά (Αθίγγανοι ή Γύφτοι), Σούπερ Μάρκετ,

Στιγμές τρόμου έζησε μια μητέρα το πρωί του Σαββάτου στη Βάρη, όταν μια γυναίκα προσπάθησε να της αρπάξει το 3χρονο αγοράκι της μέσα από τα χέρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ίδια η μητέρα: ««Το Σάββατο το πρωί πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και την ώρα που μπαίναμε μέσα στο κατάστημα, άφησα το χέρι του παιδιού μου, για να πάρω ένα καλάθι. Μπροστά μου ήταν μία τσιγγάνα που είχε μπει στο κατάστημα και άφηνε ένα καρότσι. Σκύβοντας εγώ αυτή έβγαινε. Βγαίνοντας από το σούπερ μάρκετ, τράβηξε και το παιδί μου μαζί, το οποίο έβγαλε εκτός του καταστήματος.

O γιος μου, άρχισε να φωνάζει, ήταν εκπαιδευμένος σε αυτό. Έτσι βγήκα έξω άμεσα και τον τράβηξα μέσα στο κατάστημα. Μας βάλανε οι υπάλληλοι στο εσωτερικό» σημειώνει.

Στη συνέχεια προσθέτει: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Από το οπτικό υλικό μέσα από το κατάστημα φαίνεται ότι όλα έγιναν μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Αν το αγοράκι μου δεν φώναζε “ Μαμά, μαμά”, θα τον έχανα».

Μετά το περιστατικό, όπως ανέφερε η μητέρα, μία άλλη Ρομά, υπερασπίστηκε την γυναίκα που επιχείρησε να της πάρει το παιδί, λέγοντας πως δεν ήθελε να το απαγάγει, απλά το μπέρδεψε με το δικό της…

Η μητέρα ανέφερε ότι η ασφάλεια έχει ήδη το οπτικοακουστικό υλικό και έχει γίνει σύλληψη της κυρίας που διαπληκτίστηκε με εμένα επειδή φώναξα την αστυνομία.

Σχετικά άρθρα