Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Έτσι ασέλγησε ο παιδεραστής στην κόρη μου

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Έτσι ασέλγησε ο παιδεραστής στην κόρη μου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Κακοποίηση Ανηλίκου, Παιδεραστής, Παιδεραστία,

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ στην παιδιατρική κλινική, όταν το εξάχρονο κοριτσάκι κοιμόταν σε θάλαμο με άλλα παιδιά, ενώ παρούσες ήταν και οι μητέρες τους.

Ένας άγνωστος άντρας μπήκε κρυφά μέσα στο δωμάτιο και προσπάθησε να ασελγήσει στη μικρή, ευτυχώς μια από της μητέρες ξύπνησε και έτσι το περιστατικό δεν είχε άσχημο τέλος.

«Της κατέβασε την φόρμα και το εσώρουχο και κρατούσε τα γεννητικά του όργανα», λέει σοκαρισμένη στο protothema.gr η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού. «Ευτυχώς, ξύπνησε η διπλανή μητέρα και του φώναξε, τι κάνεις εκεί στο παιδί ρε. Τότε ξύπνησα και τον είδα»

Και συνεχίζει «Μπήκε μέσα στη νύχτα, περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα και κατέβασε το πιτζαμακι και το εσώρουχο της μικρής μου και έβγαλε έξω τα γεννητικά του όργανα. Τοτε ξύπνησε και τον είδε μια άλλη μητέρα».

«Το κορίτσι μου ηταν ημίγυμνο και κοιμόταν» λέει, ενώ ο άγνωστος εξαφανίστηκε πριν προλάβει το προσωπικό του νοσοκομείου να αντιδράσει. «Θέλω να πάρει διαστάσεις και να βρεθεί ο ανώμαλος. Είναι ανήκουστο να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα και να μένουν ατιμώρητοι» τονίζει.

«Ήταν απλά τυχερός που δεν ήμουν εγώ εκεί, δεν θα μιλούσα καν μαζί του για αυτό που έκανε, θα μιλούσαν… τα έργα», λέει εξοργισμένος ο πατέρας του παιδιού.

«Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος, δε ξέρω αν έχω τη δύναμη να πω τι θα του έκανα αν τον είχα μπροστά μου, τυχερός είναι που δεν ήμουν εγώ εκεί αλλά η γυναίκα μου. Θέλω μέσα από το protothema.gr να στείλω ένα μήνυμα σε όλους τους γονείς να έχουν το νου τους παντού δεν υπάρχει ασφάλεια πουθενά, τα παιδιά είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους τέτοιας λογικής από ανθρώπους ανώμαλους. Προσοχή, αυτό θέλω μόνο να πω. Το θέμα το δημοσιοποίησα γιατί πρέπει να στέλνουμε μήνυμα σε όλους όσοι επιχειρούν να κάνουν τέτοια πράγματα, ότι θα τιμωρηθούν. Δεν πρέπει να σιωπούμε» καταλήγει.

Σχετικά άρθρα