Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων συνελήφθη για λαθρεμπορία

Ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων συνελήφθη για λαθρεμπορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λαθρεμπόριο Καυσίμων, Οικονομική Αστυνομία, Πρατήρια Καυσίμων,

Ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη τη Δευτέρα από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, ως διαχειριστής και νόμιμος εκπρόσωπος πρατηρίου υγρών καυσίμων σε περιοχή της Αττικής, κατηγορούμενος για λαθρεμπορία υγρών καυσίμων και φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, σε φορολογικό έλεγχο που έγινε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, για το χρονικό διάστημα από 01/01/2013 έως 26/04/2013, προέκυψε να έχει διαθέσει στην κατανάλωση 1.853,29 λίτρα πετρέλαιο κίνησης, το οποίο δεν προέκυπτε από τις αγορές του από τις εταιρείες πετρελαιοειδών.

Οι εκτιμώμενοι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις που στερήθηκε το Δημόσιο ανέρχονται στο ποσό των 1.078,53 ευρώ. Επίσης, για το ίδιο χρονικό διάστημα, προέκυψε η μη έκδοση παραστατικών πώλησης/διακίνησης συνολικής μικτής αξίας 8.026,18 ευρώ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τις παραβάσεις ενημερώθηκαν η αρμόδια ΔΟΥ και το αρμόδιο Τελωνείο για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων.

Σχετικά άρθρα