Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η διαβολική χήρα μιλά από τη φυλακή και αλλάζει τα δεδομένα

Η διαβολική χήρα μιλά από τη φυλακή και αλλάζει τα δεδομένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργολίδα, Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, Δήμητρα Βούλγαρη, Δολοφονίες, Θανάσης Λάμπρου,

Η μαύρη χήρα από την Αργολίδα, η Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία φέρεται να έχει δολοφονήσει τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η φερόμενη ως συζυγοκτόνος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε ότι δεν έχει υπογράψει καμία ομολογία: «Δεν έχω υπογράψει καμία ομολογία-απολογία, άρα όχι, φυσικά και δεν έχω ομολογήσει τίποτα σε κανένα».

Η 37χρονη έκανε λόγο για καλοστημένη εμπλοκή της λέγοντας ότι δεν είχε κανένα κίνητρο για να σκοτώσει τον άντρα της, ενώ τόνισε ότι «προφανώς ήταν πολύ καλά μελετημένη η υπόθεση. Ψάξτε αλλού να βρείτε τον δολοφόνο. Τα έχουν ετοιμάσει όλα καλά. Ήταν μια πολύ καλά σκηνοθετημένη μέρα. Ξέρανε πολλά για μένα».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν θα ήταν εφικτό να γίνει λόγω ύψους, βάρους και δύναμης, αφού θα ήταν αδύνατο για εκείνη να είχε παλέψει μαζί του και να του πάρει το όπλο, χωρίς να έχει η ίδια καμία μελανιά, χτύπημα ούτε αίμα στα ρούχα της.

Η γυναίκα, η οποία έχει ζητήσει να βγει από τη φυλακή για το παιδί της, είπε επίσης ότι ο δολοφόνος του άντρα της είναι αυτός που έκλεψε την ζωή του άντρα του και έκλεψε την ευτυχία της.

Σχετικά άρθρα