Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μετακόμιζε» για 4 μήνες το ξενοδοχείο και πουλούσε τα κλοπιμαία

«Μετακόμιζε» για 4 μήνες το ξενοδοχείο και πουλούσε τα κλοπιμαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ληστεία, Ναύπακτος, Φωκίδα,

Ανενόχλητος «άδειαζε» επί τέσσερις μήνες τον εξοπλισμό σε ένα ξενοδοχείο στη Φωκίδα ένας 57χρονος «ποντικός». Ο δράστης μάλιστα κατάφερε να πουλήσει μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων σε ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Ναύπακτο.

Η καταγγελία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ότι δεν έχει αφήσει ούτε… φλιτζάνι του καφέ κινητοποίησε τις αστυνομικές Αρχές. Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι και την αποθήκη του 57χρονου διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε «μετακομίσει» το μισό ξενοδοχείο.

Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνούσε τα 65.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά.

Στη συνέχεια, ο δράστης ομολόγησε το πλιάτσικο στο ξενοδοχείο, παραδεχόμενος ότι το είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο και συνέχιζε μέχρι και τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε πουλήσει στον εστιάτορα από τη Ναύπακτο μέρος των κλοπιμαίων αξίας 7.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Σε βάρος και των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σχετικά άρθρα