Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηράκλειο: Νεαροί Βούλγαροι έσφαξαν 71χρονο μέσα στο σπίτι του για 100 ευρώ

Ηράκλειο: Νεαροί Βούλγαροι έσφαξαν 71χρονο μέσα στο σπίτι του για 100 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ηράκλειο,

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθούν δύο νεαροί από τη Βουλγαρία που είχαν προσαχθεί από την αστυνομία ως δράστες της δολοφονίας του 71χρονου μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο , ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη δολοφονία, ίσως, εμπλέκεται και τρίτο άτομο.

Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 21 και 17 χρονών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία-κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία.

Τον ηλικιωμένο βρήκε νεκρό στο κρεβάτι η κόρη του, την περασμένη Πέμπτη 13 Αυγούστου, μέσα σε μία λίμνη αίματος και ο ιατροδικαστής που διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή εντόπισε πολλαπλά τραύματα στον λαιμό, τον θώρακα και την κοιλιά του, τα οποία προήλθαν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα από μαχαίρι.

Από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, προέκυψε ότι οι δύο δράστες, μετέβησαν στο σπίτι του 71χρονου με σκοπό την κλοπή, περίπου τα μεσάνυχτα 12 προς 13 Αυγούστου και κατά πληροφορίες απέσπασαν από το θύμα …100 ευρώ!

Πληροφορίες του “Cretalive” αναφέρουν, ότι οι δυο νεαροί μπαινόβγαιναν στο σπίτι του ηλικιωμένου καθώς η μητέρα του ενός εκ των δραστών διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα. Οι δυο νεαροί φέρεται να έχουν ομολογήσει, ωστόσο ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες για το άγριο μαχαίρωμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, όταν οι δράστες προσήλθαν στην οικία, έγιναν αντιληπτοί από τον 71χρονο και στη συνέχεια, αφού τον ακινητοποίησαν, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαιριού) τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καταφέρνοντάς του, με ιδιαίτερη σκληρότητα, πολλαπλά χτυπήματα σε διάφορά σημεία του σώματός του.

Κατά τη διενεργούμενη προανάκριση, συνελήφθη επίσης και 38χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, μητέρα του 17χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: star.gr

Σχετικά άρθρα