Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ με τη μητέρα που πέταξε το μωρό της από τον 5ο όροφο

Θρίλερ με τη μητέρα που πέταξε το μωρό της από τον 5ο όροφο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρέφος, Μητέρα, Μωρό, Πατέρας, Πατήσια, Ποινική Δίωξη, Πολυκατοικίες,

Σε θρίλερ για γερά νεύρα, εκτυλίσσεται η υπόθεση του νεογέννητου βρέφους πέντε ημερών στα Πατήσια, το οποίο βρέθηκε στον ακάλυπτο πολυκατοικίας.

Αδιευκρίνιστο παραμένει μέχρι στιγμής κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το νεογέννητο από το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στον ακάλυπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν στις δύο και μισή τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν έντρομος ο πατέρας του νεογέννητου τηλεφώνησε στην ασφάλεια καταγγέλλοντας πως το μόλις λίγων ημερών μωρό δεν ήταν σπίτι.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν το μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί έπειτα από τις εξηγήσεις που κλήθηκαν να δώσουν οι δυο γονείς, εστίασαν περισσότερος στον ρόλο που «έπαιξε» η μητέρα σε αυτή την υπόθεση.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος της 35χρονης μητέρας του νεογέννητου βρέφους.

Σε βάρος της μητέρας, η οποία οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον εισαγγελέα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να έριξε η ίδια το βρέφος στον ακάλυπτο, από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν την 34χρονη σε αυτή την αποτρόπαιη πράξη.

Σχετικά άρθρα