Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οργή για τη χήρα που “έφαγε” τον καπετάνιο – “Φόνισσα” και κατάρες, εκείνη σε σοκ (βίντεο)

Οργή για τη χήρα που “έφαγε” τον καπετάνιο – “Φόνισσα” και κατάρες, εκείνη σε σοκ (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργολίδα, Αστυνομία, Βίντεο, Δήμητρα Βούλγαρη, Θανάσης Λάμπρου, Χήρα,

Υποβασταζόμενη και σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης στο εισαγγελέα Ναυπλίου η 37χρονη συζυγοκτόνος που ομολόγησε την δολοφονία του άντρα της στην αστυνομία, στις 8 Δεκεμβρίου 2014 στην Κοιλάδα. Η χήρα πήρε προθεσμία για αύριο.

Το πρωί επικράτησε ένταση έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου καθώς συγγενείς του θύματος ξέσπασαν εναντίον της 37χρονης συζυγοκτόνου, με τραγική φιγούρα τον Τάσο Λάμπρου πατέρα του θύματος.

Άγριες αποδοκιμασίες από τους συγγενείς του θύματος την ώρα που οδηγούνταν στον εισαγγελέα η χήρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα:

H χήρα ήταν εξαντλημένη και εμφανώς σοκαρισμένη, ενώ οι συγγενείς του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου ξέσπασαν σε ύβρεις και αποδοκιμασίες εναντίον της.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο.

H κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Αργολίδας ήταν εκεί και κατέγραψε την είσοδο και την έξοδο της χήρας από τα δικαστήρια.


Η 37χρονη επιχείρησε αρχικά να παρουσιάσει ως αυτοκτονία τον θάνατο του 42χρονου Θανάση Λάμπρου.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής Ναυπλίου που επικαλείται τοπικό site ειδήσεων, πρόκειται μάλλον για εν ψυχρώ εκτέλεση με άγνωστο συνεργό, ενώ το σπίτι του φίλου του δολοφονηθέντα, όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος, είχε εξελιχθεί σε σπίτι ερωτικών συνευρέσεων.

Η αρχική εκτίμηση περί αυτοκτονίας έδωσε χρονικά περιθώρια για καθάρισμα χώρων του σπιτιού, ωστόσο σε καλαθάκι σκουπιδιών βρέθηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, που ταυτοποιήθηκαν στο εργαστήριο DNA της ΕΛΑΣ με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αστυνομικοί εκτιμούν ότι επρόκειτο για εν ψυχρώ εκτέλεση, με δύο πυροβολισμούς με διαφορά 30 δευτερολέπτων, κάτι που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς περί ατυχήματος κατά τη διάρκεια πάλης.

Σημαντική ώθηση στην έρευνα και την ανάκριση – άνω των 12 ωρών- της υπόπτου έδωσε αυτήκοος μάρτυρας, που είπε ότι άκουσε τον 42χρονο να φωνάζει και να βρίζει και μια γυναικεία φωνή να μιλά έντονα και να κλαίει. Στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ταυτοποιήθηκε γενετικό υλικό της 38χρονης στα νύχια του θύματος. Στο περίστροφο δεν υπήρχε γενετικό υλικό της δράστιδος ή του θύματος, είτε γιατί είχε «καθαριστεί», είτε γιατί χάθηκαν. Δεν εντοπίστηκαν ούτε ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του 42χρονου, κάτι που έδειξε ότι δεν στέκει η θεωρία περί αυτοκτονίας.

Κατά την ανάκριση – κατά την οποία ομολόγησε την πράξη της- η 37χρονη έπεσε σε αντιφάσεις, ενώ σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν την ίδια ανακριτική μέθοδο που είχε χρησιμοποιηθεί και στον πατέρα της 4χρονης Άννυ Μπορίσοβα, στην υπόθεση παιδοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

xira

Σημειώνεται ότι η 37χρονη, φορώντας μενταγιόν με το όνομα του άνδρα της, έδινε συνεντεύξεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την έρευνα.

Κίνητρο φαίνεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς το θύμα ζήλευε παράφορα. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε μια κόρη 10 ετών.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος πρώην ναυτικός εργαζόταν στη βίλα γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του σπιτιού του φίλου του στην Κοιλάδα Ερμιονίδας.

Νέα ώθηση στις έρευνες φαίνεται να δόθηκε μετά την επιστολή της αδερφή τους θύματος προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση.

Η 37χρονη είχε ισχυριστεί ότι όταν επέστρεψε σπίτι της από το Κρανίδι και δεν βρήκε εκεί το σύζυγο της, τον αναζήτησε στο σπίτι του φίλου τους.

Όταν τον βρήκε ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. «Με όποιον άνδρα μιλούσα, πίστευε ότι ήταν και εραστής μου. Η κατάσταση ήταν αφόρητη. Έφτανε ακόμη και να με χτυπάει», φέρεται να είπε.

Καυγάδισαν και κάποια στιγμή ο άνδρας της βρέθηκε με το όπλο στα χέρια. Προσπάθησε να του το πάρει και όταν τα κατάφερε το έστρεψε, όπως λέει, στον κρόταφό της λέγοντας του ότι «αυτό που θέλεις να κάνεις εσύ, θα το κάνω μόνη μου».

Στη συμπλοκή που ακολούθησε δεν κατάλαβε, όπως ισχυρίζεται, πως «πρόεκυψε» η πρώτη σφαίρα. Στη συνέχεια «προέκυψε» δεύτερος πυροβολισμός στο κεφάλι.

Ακολούθως έστησε σκηνικό αυτοκτονίας, βάζοντας το όπλο στο χέρι του, και πήρε το τσαντάκι και το τηλέφωνό του και τα άφησε σε πολυθρόνα του σπιτιού για να δείξει ότι έφυγε εσπευσμένα από το σπίτι.

Ένα μήνυμα στο κινητό του καπετάνιου η σπίθα που άναψε τη φωτιά

Ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο του Θανάση Λάμπρου έγινε η αιτία για να ξεσπάσει ο διαπληκτισμός που κατέληξε στη στυγερή δολοφονία του 42χρονου καπετάνιου από τη γυναίκα του στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Αυτό αποκαλύπτει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίστηκε την υπόθεση, ο οποίος κατέγραψε μία προς μία τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε η… θλιμμένη χήρα που μέχρι πρότινος δήλωνε ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους του αγαπημένου της άντρα.

Στις 8 Δεκεμβρίου 2014 ο καπετάνιος έλαβε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστη γυναίκα.

Η 37χρονη συζυγοκτόνος, η οποία συνήθιζε να παρακολουθεί το κινητό του, άρπαξε το τηλέφωνο, διάβασε το μήνυμα και έγινε έξαλλη.

Ακολούθησε έντονος καυγάς, όμοιος με αυτούς που συχνά συνέβαιναν μεταξύ τους, μέχρι που εκείνη δεν δίστασε να πάρει όπλο και να τον πυροβολήσει εξ επαφής σε σπίτι κοινού τους φίλου.

Στη συνέχεια, έβαλε το περίστροφο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία και άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του, τα οποία πήγε στο σπίτι τους για να δείξει ότι κάτι ξαφνικό συνέβη και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η «διαβολική» γυναίκα διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό του καπετάνιου για να μην κινήσει υποψίες.

Τον απατούσε με μικρότερους άνδρες αλλά τον ζήλευε

Το στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ζήλευε τον Θανάση Λάμπρου παρότι η ίδια, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ., τον απατούσε με κατά πολύ μικρότερους άντρες της περιοχής.

Όπως λέει αρμόδια πηγή, αυτό προκύπτει και από τις υποκλοπές που έγιναν από τον κοριό της Αστυνομίας, από τις οποίες προκύπτουν πολλές συνομιλίες με εξωσυζυγικές σχέσεις της.

Συγγενείς του καπετάνιου υποστηρίζουν ότι η 37χρονη ενδεχομένως είχε συνεργούς και ζητούν να συνεχιστεί η έρευνα.

«Η δράστιδα είναι τόσο πανούργα που αν είχε συνεργό θα έριχνε πάνω του όλη την ευθύνη. Επίσης, δεν προκύπτει συνεργός από τα ευρήματα στο σημείο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται αυτό το σενάριο. Πάνω στο πτώμα υπάρχει μόνο δικό της DNA», τονίζει αξιωματικός της Αστυνομίας.

Ειδική αποστολή

Από την Αθήνα στην Αργολίδα μετέβησαν δύο από τους καλύτερους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής για την εξιχνίαση της υπόθεσης, μετά από αίτημα του στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο.

Οι δυο τους μαζί με έναν αξιωματικό που υπηρετεί στη Θεσσαλία συγκρότησαν το ειδικό κλιμάκιο που κατάφερε τελικά να εξιχνιάσει το έγκλημα, το οποίο θα μπορούσε να έχει εξιχνιαστεί πολύ νωρίτερα αν δεν είχαν γίνει σοβαρές παραλείψεις στις έρευνες υπό άλλη αρχικά διοίκηση. Οι τρεις αξιωματικοί άνοιξαν δικό τους κύκλο καταθέσεων και ερευνών και βρήκαν μία προς μία τις αντιφάσεις της χήρας. Μέχρι που τελικά συγκέντρωσαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδείξουν την ενοχή της.

Ξέφρενα όργια και ανταλλαγές συντρόφων

Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δύο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 37χρονη συζυγοκτόνος Δήμητρα Βούλγαρη είχε τουλάχιστον ένα συνεργό στο άγριο έγκλημα που διέπραξε τον περασμένο Δεκέμβριο και το οποίο προσπάθησε όλους αυτούς τους μήνες να εμφανίσει ως αυτοκτονία!

Όμως, το φαινομενικά ήσυχο σπιτάκι στο ψαροχώρι όπου έγινε το φονικό αποκάλυψε τα ροζ μυστικό που έκρυβε.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση, έγινε προσπάθεια να παραπλανηθούν οι έρευνες της Αστυνομίας και να στραφούν στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας του άτυχου 42χρονου, καθώς το σπίτι καθαρίστηκε και σφουγγαρίστηκε! Ομως, ένα λάθος στάθηκε μοιραίο…

Εκτός από κάποια στοιχεία που προσδιόριζαν την παρουσία γυναίκας το επίμαχο διάστημα στο σπίτι της Κοιλάδας, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει σε αυτό και ίχνη πρόσφατης σεξουαλικής επαφής!

Μάλιστα στο καλαθάκι των απορριμμάτων εντοπίστηκαν ευρήματα από σωματικά υγρά, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο βρίσκεται πια υπό έρευνα. Η Ασφάλεια κάνει προσαγωγές υπόπτων από το συγγενικό και το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, όλοι όσοι πηγαινοέρχονταν στο σπίτι της Κοιλάδας γνώριζαν ότι μέσα στο συρτάρι ενός κομοδίνου υπήρχε ένα περίστροφο, που είχε γίνει πλέον «κοινής χρήσης»!

Κοινό μυστικό ήταν επίσης πως η μονοκατοικία στην οποία βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος είχε μετατραπεί σε… βίλα των οργίων.

Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δεκάδες μάρτυρες που έχουν κληθεί για κατάθεση από την Αστυνομία αναφέρουν ότι εκεί γινόταν της… ακολασίας.

Άνδρες και γυναίκες μπαινόβγαιναν σχεδόν καθημερινά σε ακατάλληλες ώρες και έφευγαν ξημερώματα. Οι κάτοικοι της περιοχής που επίσης έχουν κληθεί να καταθέσουν, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, κάνουν λόγο για σεξουλικά όργια, ακόμη και περιστατικά ανταλλαγής συντρόφων.

«Σε μία κλειστή κοινωνία αυτά μαθαίνονται. Τίποτα δεν μένει κρυφό» ανέφερε αξιωματικός της Ασφάλειας.

Σχετικά άρθρα