Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περιουσιακές διαφορές πίσω από το έγκλημα που συγκλονίζει την Ιεράπετρα

Περιουσιακές διαφορές πίσω από το έγκλημα που συγκλονίζει την Ιεράπετρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ιεράπετρα,

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας από το πρωτοφανές έγκλημα που σημειώθηκε σε διαμέρισμα της οδού Μπαρουτάκη το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ένας 53χρονος φαρμακοποιός πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πατέρα του και την 42χρονη αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες του cretalive.gr, που δεν έχουν διασταυρωθεί, αναφέρουν ως πιθανό κίνητρο του μακελειού τις περιουσιακές διαφορές. Αστυνομικοί πιστεύουν ότι προηγήθηκε κάποιο οικογενειακό επεισόδιο που «θόλωσε» τον 54χρονο και εκτέλεσε τον πατέρα του και την αδελφή του.

Κρίσιμη θεωρείται η μαρτυρία του συνταξιούχου αστυνομικού στον οποίο ο δράστης έστειλε λίγο νωρίτερα το μήνυμα για την διαθήκη που άφηνε. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο εκπαιδευτής του 54χρονου στην σκοποβολή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας αφήνει τα χρήματα που είχε στην τράπεζα στον σκοπευτικό όμιλο Ιεράπετρας.

Η τραγική μάνα

Την ίδια ώρα συγκλονίζει το δράμα της ηλικιωμένης μητέρας, η οποία επιστρέφοντας από την εκκλησία, βρέθηκε αντιμέτωπη με το πιο φρικτό θέαμα, τον άνδρα και τα παιδιά της νεκρά. Αστυνομικοί περιέγραψαν σοκαρισμένοι το αιματοβαμμένο σκηνικό μέσα στο σπίτι, κάνοντας λόγο για λουτρό αίματος.

Τα ουρλιαχτά της ηλικιωμένης κινητοποίησαν τους γείτονες, οι οποίοι είχαν ακούσει τους πυροβολισμούς, όμως δεν γνώριζαν τι είχε συμβεί.

Όπως ανέφεραν στο cretalive, η γυναίκα αυτή έχει χάσει ένα ακόμα παιδί. Πριν καλά-καλά συνέλθει, καλείται να θάψει τον άνδρα της και δύο ακόμα παιδιά. «Με τι σθένος θα ζήσει αυτή η γυναίκα. Πώς θα κάνει κουράγιο» σχολιάζουν. Μοναδικό στήριγμα της πια το στερνοπούλι της που ζει όμως εκτός Κρήτης.

Δείτε τα πλάνα από το Radiolashithi TV:

Σχετικά άρθρα