Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα προφυλάκιση για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα

Νέα προφυλάκιση για τις μίζες  στα εξοπλιστικά προγράμματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άκης Τσοχατζόπουλος, Δωροδοκία, Εξοπλιστικά Προγράμματα,

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας ακόμη εμπλεκόμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων . Πρόκειται για τον πρώην αξιωματικό Παναγιώτη Κατσή ο οποίος απολογήθηκε στον ανακριτή διαφθοράς Γαβριήλ Μαλλή, για την προμήθεια των Λεοπάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο λογαριασμό του προέρχονται από δωροδοκία από τη γερμανική εταιρεία Reinhmental προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Leopard ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον Παν. Ευσταθίου κάτι που και ο ίδιος ο Ευσταθίου επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή.

Κατά την διάρκεια της απολογίας του, ο Π .Κατσής φέρεται να ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι τα χρήματα του τα έδωσε ο Ευσταθίου, με τον οποίο όπως είπε συνδέονται με φιλία ετών, προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά πρόβλημα.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απολογηθούν τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της Reinhmental Π. Ευσταθίου, τη σύζυγο του που φέρεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του και ένα ακόμη στρατιωτικό.

Σχετικά άρθρα